Δολοφονία 84χρονης στα Καμένα Βούρλα Προκαλεί Ανησυχία και Έρευνες από τις Αρχές

Δολοφονία 84χρονης στα Καμένα Βούρλα Προκαλεί Ανησυχία και Έρευνες από τις Αρχές
Οι έρευνες για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα την 12η Οκτωβρίου συνεχίζονται. Η ηλικιωμένη είχε να δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή, γεγονός που δημιούργησε ανησυχία στους οικείους της, οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία. Όταν οι Αρχές την εντόπισαν, την βρήκαν πεσμένη στο πάτωμα του εξοχικού της σπιτιού, περιτριγυρισμένη από αίμα και με ματωμένες πατημασιές. Το θύμα είχε δεχθεί μαχαιριά στην πλάτη.

Έχουν προκύψει μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες η ηλικιωμένη άφηνε την πόρτα του σπιτιού της ανοικτή. Ειδικότερα, φέρεται να χρησιμοποιούσε ένα παπούτσι για να κρατά την πόρτα ανοιχτή. Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πιθανόν να μην άνοιξε η ίδια την πόρτα, αλλά μπορεί να βρήκε τον δράστη ήδη μέσα στο σπίτι. Όσον αφορά το μαχαίρι, που ήταν το όργανο της δολοφονίας, δεν έχει εντοπιστεί στο εσωτερικό της κατοικίας, όπως δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής της ΕΛ.ΑΣ.

Στο πλαίσιο των ερευνών, έχουν αναδειχθεί τέσσερα άτομα που βρίσκονται υπό το μικροσκόπιο της αστυνομίας. Ο κ. Μπαλάσκας σημείωσε ότι το γεγονός ότι το θύμα μαχαιρώθηκε στην πλάτη υποδεικνύει ότι ο δράστης μπορεί να ήταν άτομο που εμπιστευόταν. “Κάποιος γυρνάει την πλάτη του σε κάποιον που εμπιστεύεται,” ανέφερε χαρακτηριστικά. Τα άλλοθι αυτών των ατόμων ελέγχονται από τις Αρχές.

Πηγή: newsbomb.gr