Καταγγελίες και Εξελίξεις στην Υπόθεση Βιασμού και Ασέλγειας κατά της 13χρονής στη Μυτιλήνη

Καταγγελίες και Εξελίξεις στην Υπόθεση Βιασμού και Ασέλγειας κατά της 13χρονής στη Μυτιλήνη
Η υπόθεση βιασμού και ασέλγειας σε βάρος 13χρονης στη Μυτιλήνη προκαλεί ανησυχία, καθώς οι αρχές ενδέχεται να διευρύνουν την έρευνα σε άλλους εμπλεκόμενους. Τα κινητά τηλέφωνα τεσσάρων ατόμων που κατηγορούνται εξετάζονται προσεκτικά, με στόχο να διαπιστωθεί αν εκμεταλλεύτηκαν την ανήλικη και αν υπήρχαν προκαθορισμένα ραντεβού ή οικονομικά ανταλλάγματα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μυτιλήνης βρίσκονται σε διαδικασία ανάλυσης των δεδομένων, προκειμένου να αποφασιστεί αν απαιτείται άρση απορρήτου για τις επικοινωνίες της 13χρονης και των συγγενών της. Η διαδικασία αυτή μπορεί να αποκαλύψει σημαντικές πληροφορίες που θα επεκτείνουν την έρευνα προς άλλες πιθανές κατευθύνσεις.

Η 13χρονη, σε συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στις 16 Οκτωβρίου 2024, κατήγγειλε ότι στις 31 Αυγούστου 2024, ένας στρατιωτικός βιντεοσκοπούσε ερωτική συνεύρεση μαζί της, ενώ σε άλλη περίπτωση ανέφερε τον ερχομό ενός 64χρονου που προσφέρθηκε σεξουαλικά, φέρνοντας μαζί του ακατάλληλα εσώρουχα. Σε βάρος και των δύο αυτών περιστατικών σχηματίσθηκαν δικογραφίες για σοβαρές σεξουαλικές παραβάσεις.

Με την κλιμάκωση των ερευνών, οι ύποπτοι αυξάνονται, καθώς δύο ακόμα άτομα έχουν προστεθεί στους κατηγορούμενους. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούν τυχόν ομοιότητες με προηγούμενες υποθέσεις, όπως αυτή του Κολωνού, και εύχονται να μην υπάρξουν παρόμοια περιστατικά.

Πηγή: newsbomb.gr