Ο Κιάνου Ριβς Ξεκινά Νέα Κεφάλαια Στους Αγώνες Αυτοκινήτων

Ο Κιάνου Ριβς Ξεκινά Νέα Κεφάλαια Στους Αγώνες Αυτοκινήτων
Η συμμετοχή του Reeves στο πρωτάθλημα GR Cup σηματοδοτεί την πιο αξιοσημείωτη κίνηση του στους αγώνες αυτοκινήτων μέχρι σήμερα. Το GR Cup είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, με αγωνιστικά Toyota GR86, τα οποία έχουν υποστεί βελτιώσεις όπως σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων, roll cages, ενισχυμένες αναρτήσεις και αγωνιστικά ελαστικά της Continental.

Ο Reeves, αν και η δεύτερη εμφάνισή του στην κατηγορία Pro δεν ήταν τόσο επιτυχής, έχει εμπειρία από τον αγώνα διασημοτήτων του Long Beach το 2009 και το 2010, όπου νίκησε στον πρώτο αγώνα. Είναι επίσης ένας παθιασμένος οπαδός της Formula 1 και διαθέτει μια εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών που αντικατοπτρίζει την αγάπη του για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σε πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα, ο Reeves ευχαρίστησε τους διοργανωτές για τη συμμετοχή του, αν και κράτησε μυστικές πολλές λεπτομέρειες. Επίσης, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «Road and Track», θα έχει ως συμπαίκτη τον YouTuber Cody Jones, μέλος του καναλιού Dude Perfect, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στους αγώνες αυτοκινήτων.

Αυτή η νέα πρόκληση για τον ηθοποιό, που είναι γνωστός για τους ρόλους του, συμπεριλαμβανομένου εκείνου του John Wick, δείχνει την επιθυμία του να δοκιμαστεί σε διαφορετικά πεδία. Κανένα εμπόδιο δεν φαίνεται ικανό να τον σταματήσει.

Πηγή: newsbomb.gr