Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς συνεχίζει την παράδοση με την ακριβότερη Ferrari του

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς συνεχίζει την παράδοση με την ακριβότερη Ferrari του
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο πρώην σταρ του ποδοσφαίρου που έχει αναλάβει ρόλο συμβούλου στην AC Milan, γιορτάζει τα γενέθλιά του με έναν ιδιαίτερο τρόπο κάθε Οκτώβριο: χαρίζοντας στον εαυτό του ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων. Φέτος, το δώρο του είναι μία Ferrari SF90 XX Stradale, η πιο ακριβή έκδοση του μοντέλου, η οποία κυμαίνεται σχεδόν στα 950.000 ευρώ.

Η παράδοσή του να αγοράζει Ferrari για τα γενέθλιά του ξεκίνησε το 2019 και συνεχίζεται αδιάλειπτα. Το 2023 απέκτησε μία Ferrari Purosangue, ενώ το 2022 γιόρτασε τα 41α του γενέθλια με δύο Ferrari: μία Daytona SP3 και μία 812 Competiizione A. Καθώς πλησίασε τα 40 του, αγόρασε ένα Monza SP2, ενώ στα 39 έτος επισκεύασε τη συλλογή του με μία SF90 Spider.

Η SF90 XX Stradale, το νέο του απόκτημα, είναι ένα από τα πιο ισχυρά αυτοκίνητα της συλλογής του, διαθέτοντας έναν twin-turbo V8 κινητήρα 4,0 λίτρων και τρία ηλεκτροκινητήρια, που αποδίδουν συνολικά 1.000 ίππους και 800 Nm ροπής. Το ιταλικό supercar μπορεί να επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 2,0 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα 340 χλμ/ώρα.

Παρά την ιδιότητά του ως πρέσβης της Volvo εδώ και μια δεκαετία, ο Zlatan δείχνει προτίμηση στα supercars και σπανίως τον βλέπει κανείς να οδηγεί κάτι διαφορετικό από Ferrari ή Porsche. Με καθαρή περιουσία που αγγίζει τα 180 εκατομμύρια ευρώ, ο Ιμπραΐμοβιτς φαίνεται να μην ανησυχεί για το κόστος των επιλογών του.

Πηγή: newsbomb.gr