Φενέρμπαχτσε επικρατεί Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της Euroleague

Φενέρμπαχτσε επικρατεί Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της Euroleague
Η πρεμιέρα της Euroleague για τον Ολυμπιακό αποδείχθηκε δύσκολη, καθώς η ομάδα ήρθε αντιμέτωπη με την Φενέρμπαχτσε, που κατάφερε να επιβληθεί παρά τον τραυματισμό του Ουίλμπεκιν. Η ήττα του Ολυμπιακού, με σκορ 82-71, κλέβει την παράσταση στα αθλητικά πρωτοσέλιδα της 5ης Οκτωβρίου. Η περιγραφή του αγώνα αποτυπώνει την κατάρρευση των «ερυθρόλευκων» στην τέταρτη περίοδο, καθώς και την σούπερ απόδοση των Χέις, Ντέιβις και Μπόλντγουιν που έφεραν τη νίκη στην τουρκική ομάδα.

Αξιοσημείωτο είναι το ενδιαφέρον που έχει προκληθεί και για τον Μουζακίτη, ο οποίος εντυπωσίασε με την ωριμότητά του και κέρδισε την αποδοχή των φιλάθλων, συγκεντρώνοντας ενθουσιώδεις επευφημίες στο Καραϊσκάκη. Παράλληλα, η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι σοβαρή, καθώς το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θεωρείται κρίσιμο για τους Αλόνσο και Παπαδημητρίου, με την προπονητική θέση να κρέμεται σε μία λεπτή κλωστή.

Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, αναγνωρίζοντας την σημασία της νίκης σε αυτήν τη φάση του πρωταθλήματος, όπου χρειάζεται επειγόντως τους βαθμούς ώστε να επιβεβαιώσει τις φιλοδοξίες της.

Πηγή: newsbomb.gr