Η ζωή και οι προκλήσεις του Πάτρικ Μπέβερλι από το Σικάγο στην Χάποελ Τελ Αβίβ

Η ζωή και οι προκλήσεις του Πάτρικ Μπέβερλι από το Σικάγο στην Χάποελ Τελ Αβίβ
Η ωμότητα του Πάτρικ Μπέβερλι έχει προκαλέσει πολλές φορές έκπληξη. Ο Αμερικανός πρώην NBAer, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στον Ολυμπιακό, τώρα παίζει για τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Σε Podcast του, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην ομάδα, παρά τα γεγονότα που διαδραματίζονται στη Μέση Ανατολή.

Ο Μπέβερλι δεν παρέμεινε με τους υπόλοιπους ξένους της ομάδας στην Σόφια μετά τον αγώνα με την Λιετκαμπέλις. Στη διάρκεια της συζήτησής του, έκανε παραλληλισμούς της κατάστασης με την παιδική του ηλικία στο Σικάγο, όπου συνήθιζε να παρακολουθεί τη βία και τους θανάτους νέων. Επεσήμανε: «Έχω συνηθίσει σε τέτοιο περιβάλλον. Όταν ήμουν παιδί, γίνονταν περισσότεροι φόνοι στο Σικάγο παρά στο Ιράκ. Ήμουν συνηθισμένος να βλέπω πόσο σκληρός είναι ο κόσμος, να θάβω ανθρώπους που με μεγάλωσαν».

Δημιούργησε έτσι μια αίσθηση οικειότητας με την κατάσταση που βιώνει τώρα, τονίζοντας ότι οι ανησυχίες άλλων για την ασφάλειά του δεν τον απασχολούν. «Μίλησα με τον φίλο μου τον Όμρι Κάσπι, που παίζαμε μαζί στο NBA, για την ασφάλειά μου. Με καθησύχασε, μου είπε ότι είμαι ασφαλής και δεν θα συμβεί τίποτα». Έτσι, αποφάσισε να επιστρέψει.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι αυτό που έχει σημασία: «Ρώτησα τους συμπαίκτες μου αν οι οικογένειές τους είναι καλά, αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία για μένα. Ξέρω ότι όλοι βρίσκονται στα καταφύγια, αλλά οι δυνατοί συναγερμοί ενοχλούν τους πάντες, ιδίως τα παιδιά. Δυστυχώς, δεν είναι ξένοι σε αυτό το είδος ζωής και όταν γίνεται κανόνας, απλά το συνηθίζεις».

Πηγή: newsbomb.gr