Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο Μιλά για Αυτοπεποίθηση και Όραμα στο NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο Μιλά για Αυτοπεποίθηση και Όραμα στο NBA
Ο ηγέτης των Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, εξέφρασε την αυτοπεποίθησή του σχολιάζοντας διάφορες αναρτήσεις στο Twitter που τον αφορούσαν. Υπογράμμισε ότι είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες στην ιστορία του NBA και ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει σε προσωπική αναμέτρηση.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην εμπειρία του με τα Oreos και το γάλα, περιγράφοντας πώς, μετά από μια φωτογράφιση, δοκίμασε αυτή την απόλαυση, η οποία του έφερε κάποια επιπλέον κιλά, αλλά και αρκετή διασκέδαση. «Έκανα 0-5 με την ομάδα και μπορεί να έφταιγε αυτό το περιστατικό, αλλά το διασκέδασα και έγινα μεγάλος φαν των Oreos», ανέφερε.

Μίλησε επίσης για ένα tweet ενός φιλάθλου που τον εκτίμησε, λέγοντας: «Καθώς κι αν με μισεί ο κόσμος, είμαι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες όλων των εποχών στο NBA. Οι αντίπαλες ομάδες δεν έχουν καταφέρει ποτέ να δημιουργήσουν άμυνα ειδικά για μένα. Είμαι μάρτυρας του μεγαλείου μου».

Αναφερόμενος σε έναν δημοσιογράφο που είπε ότι θα προλάβαινε να διαβάσει μερικά κεφάλαια από ένα βιβλίο όσο σουτάρει, ο Γιάννης απάντησε: «Όποιος είναι αυτός που κάθεται δίπλα του είναι hater. Ίσως να πρέπει να δει κάποιο άλλο ματς».

Τέλος, όταν θυμήθηκε τη φορά που καθόταν στον πάγκο και έβγαλε το κινητό του για να κερδίσει δωρεάν φτερούγες κοτόπουλο, δήλωσε με χιούμορ: «Μου αρέσουν πολύ οι φτερούγες, με λεμόνι και πιπέρι. Αν μπορώ να πάρω δωρεάν κάποιες, θα τις πάρω».

Πηγή: newsbomb.gr