Ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο ελληνικό μπάσκετ κρίνεται στη Ρόδο

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο ελληνικό μπάσκετ κρίνεται στη Ρόδο
Στη Ρόδο διακυβεύεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στο ελληνικό μπάσκετ με τη διεξαγωγή του Super Cup 2024. Ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι κάτοχος του τίτλου, σκοπεύει να τον κατακτήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ ο Παναθηναϊκός AKTOR επιδιώκει να επιστρέψει στην κορυφή, μετά την τελευταία του κατάκτηση το 2021. Στους ημιτελικούς του Σαββάτου (28/9), οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν το Περιστέρι, ενώ οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα παίξουν με τον Άρη.

Στο μεταξύ, την ίδια ημέρα, είναι επίσης προγραμματισμένες σημαντικές αναμετρήσεις στη Super League. Η πρεμιέρα προηγείται των ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ – Άρης με τον Βόλο να υποδέχεται την Athens Kallithea και τον Asteras AKTOR να κοντράρεται με τον Λεβαδειακό.

Η δράση δεν περιορίζεται μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις προσφέρουν επίσης συναρπαστικούς αγώνες. Στη Bundesliga ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τη Λεβερκούζεν, ενώ στην Premier League οι σημαντικοί αγώνες περιλαμβάνουν Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ – Λέστερ, Γουλβς – Λίβερπουλ και Τσέλσι – Μπράιτον. Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να αποσπάσει τη νίκη σε μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση στην Παμπλόνα εναντίον της Οσασούνα.

Πηγή: newsbomb.gr