Παναθηναϊκός AKTOR: Αρχή με ειδικές απουσίες στην Καρδίτσα για το φετινό πρωτάθλημα

Παναθηναϊκός AKTOR: Αρχή με ειδικές απουσίες στην Καρδίτσα για το φετινό πρωτάθλημα
Ο Παναθηναϊκός AKTOR αναχωρεί από την Καρδίτσα με τον στόχο της κατάκτησης του φετινού τίτλου στην Greek Basketball League. Στην αποστολή της ομάδας συμμετέχουν 11 παίκτες, καθώς ορισμένοι παίκτες δεν θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα.

Ειδικότερα, εκτός είναι ο Τσεντί Οσμάν, που βρίσκεται εκτός της επτάδας των ξένων, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος έχει υποστεί κάκωση στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού, και ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός παίκτης ένιωσε μια ενόχληση στον αχίλλειο, γι’ αυτό και έμεινε στην Αθήνα για να ξεκουραστεί, αν και δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του. Επιπλέον, ο Κώστας Αντετοκούνμπο παραμένει εκτός λόγω κάκωσης στο δάχτυλο.

Η αναμέτρηση με την Καρδίτσα είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (06/10) στις 17:15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3. Σημειώνεται ότι το άλλο παιχνίδι της ημέρας περιλαμβάνει τον Πανιώνιο, που μετά από χρόνια επιστρέφει στη «μεγάλη» κατηγορία, να υποδέχεται τον Κολοσσό σε κλειστό γήπεδο στη Γλυφάδα, με ώρα έναρξης τις 18:00 και κάλυψη από το ERTSports.

Η πρεμιέρα της Greek Basketball League περιλαμβάνει και άλλες αναμετρήσεις:
– Άρης Midea – AEK Betsson BC 59-70
– Μαρούσι – Προμηθέας Πάτρας 80-84
– Περιστέρι Domino’s – ΠΑΟΚ Mateco 72-80
– Δευτέρα 7 Οκτωβρίου: 20:15 Λαύριο DHI – Ολυμπιακός (ΕΡΤ3).

Πηγή: newsbomb.gr