Πανιώνιος Επιστρέφει Δυναμικά με Εντυπωσιακή Ανατροπή Κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου

Πανιώνιος Επιστρέφει Δυναμικά με Εντυπωσιακή Ανατροπή Κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου
Η αρχή του αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου αποδείχθηκε δύσκολη για τον Πανιώνιο, που επέστρεψε φέτος στην Α1. Παρά την αρχική του αστοχία και το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 15 πόντους λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα της Νέας Σμύρνης κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι «κυανέρυθροι» πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή εμφάνιση και τελικά επικράτησαν με 67-65, σημειώνοντας την πρώτη τους νίκη από την επιστροφή τους στα «σαλόνια» του μπάσκετ.

Οι φιλοξενούμενοι, παρά την καλή τους αρχή και τις συνολικές ικανότητες τους, δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα τους. Ο Νόκο ήταν καθοριστικός για τον Πανιώνιο με 15 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Κένταλ Σμιθ με 12. Από την πλευρά του Κολοσσού, ο Ντανουσεβίτσιους σημείωσε 19 πόντους, με τον Γκάουντλοκ να προσθέτει 16 πόντους στη συνολική προσπάθεια της ομάδας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το παιχνίδι διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που φάνηκε να μην επηρεάζει την ψυχολογία των γηπεδούχων, οι οποίοι παρόλα αυτά έδειξαν ψυχικά αποθέματα και αποφασιστικότητα. Οι διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Τσαρούχα, Αγραφιώτης και Μαγκλογιάννης, ενώ τα δεκάλεπτα ολοκληρώθηκαν με σκορ 13-20, 25-37, 47-51 και 67-65.

Για τις επόμενες αγωνιστικές, ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί στο Περιστέρι ενώ ο Κολοσσός θα αντιμετωπίσει το Μαρούσι.

Πηγή: newsbomb.gr