Το Ευρωπαϊκό Ταξίδι του Παναθηναϊκού AKTOR Ξεκινά από το Βερολίνο

Το Ευρωπαϊκό Ταξίδι του Παναθηναϊκού AKTOR Ξεκινά από το Βερολίνο
Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι την Πέμπτη (3/10) από το Βερολίνο, το σημείο όπου πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος Ευρώπης. Οι παίκτες υπό την καθοδήγηση του Εργκίν Αταμάν επιθυμούν και φέτος να έχουν τη στήριξη των φιλάθλων τους, τόσο εντός όσο και εκτός του ΟΑΚΑ, κάτι που φαίνεται να είναι εξασφαλισμένο.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοίνωσε ότι απομένουν ελάχιστες θέσεις στο τσάρτερ της ομάδας για την εβδομάδα με τους αγώνες σε Παρίσι και Μαδρίτη. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR σάς δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσετε την ομάδα μας σε διπλό προορισμό, μέσω του επίσημου ταξιδιωτικού μας συνεργάτη, Aktina Travel Group. Η πινέζα στον χάρτη μεταφέρεται σε Παρίσι και Μαδρίτη (14 με 18 Οκτωβρίου).»

Οι φίλοι της ομάδας έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν μαζί της για τους αγώνες με την Paris Basketball (15/10, 21:30) και τη Real Madrid (17/10, 21:45), προσφέροντας τη φωνή τους για να ενισχύσουν την ομάδα. Το πακέτο του ταξιδιού περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με πρωινό, καθώς και μεταφορικά έξοδα, με κόστος 1.150€ για δίκλινο δωμάτιο και 1.400€ για μονόκλινο.

Για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν, ενημερώνεται ότι οι τιμές ισχύουν ανά άτομο και υπάρχει η δυνατότητα να κλείσουν τη θέση τους επικοινωνώντας με το Aktina Travel Group, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email στο [email protected]. Κλείστε τη θέση σας και ζήστε τη μοναδική εμπειρία του να ταξιδέψετε με την ομάδα σε ιδιωτική πτήση!

Πηγή: newsbomb.gr