«Αδιανόητη εικόνα σε χωριό του Ηρακλείου με νεκρό ζώο στους κάδους απορριμμάτων»

«Αδιανόητη εικόνα σε χωριό του Ηρακλείου με νεκρό ζώο στους κάδους απορριμμάτων»
Ένα σοκαριστικό γεγονός συνέβη σε ένα χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου, όπου κάτοικοι ανακάλυψαν ένα νεκρό ζώο το οποίο είχε τοποθετηθεί στους κάδους απορριμμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, άγνωστοι αντί να θάψουν το κουφάρι του ζώου, το άφησαν πάνω από τους πράσινους κάδους στην κεντρική πλατεία των Δαφνών.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας, με τους κατοίκους να ενημερώνουν τον πρόεδρο της κοινότητας, Βασίλη Πετρογιάννη. «Με ειδοποίησαν κάτοικοι για το νεκρό κριάρι. Άμεσα επικοινώνησα με τον δήμο, ο οποίος, αν και δεν είχε αυτή την υποχρέωση, ήρθε και απομάκρυνε το ζώο», ανέφερε ο κ. Πετρογιάννης στο cretapost, προσθέτοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες.

«Αντιμετωπίζουμε παράπονα για τα σκουπίδια και την αποκομιδή τους, ενώ δεν τηρούμε μια σωστή νοοτροπία. Πετάμε οτιδήποτε χωρίς να σκεφτόμαστε τις συνέπειες. Ο άνθρωπος που πέταξε το ζώο θα μπορούσε να το θάψει. Ακόμη και αν έπρεπε βοήθεια, θα έπρεπε απλώς να με ενημερώσει για να βρούμε μια λύση. Αυτές οι πρακτικές είναι απαράδεκτες και πρέπει να αλλάξουν», τόνισε ο πρόεδρος.

Πηγή: newsbomb.gr