Ανατροπή λεωφορείου με μαθητές χωρίς τραυματισμούς στα Καλάβρυτα

Ανατροπή λεωφορείου με μαθητές χωρίς τραυματισμούς στα Καλάβρυτα
Σημαντικός συναγερμός εκδηλώθηκε το πρωί της Παρασκευής στα Καλάβρυτα, καθώς ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαΐας, το οποίο μετέφερε μαθητές, ανατράπηκε. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τη Βλασία, κοντά στο χωριό Μάνεσι, κατά τη διάρκεια της διαδρομής Πάτρα-Καλάβρυτα, όταν το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και βγήκε εκτός δρόμου.

Στο λεωφορείο ήταν 15 επιβάτες, ανάμεσά τους πέντε μαθητές και δύο εκπαιδευτικοί. Ευτυχώς, σύμφωνα με δηλώσεις γονέων στο Newsbomb.gr, δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Οι επιβάτες κατάφεραν να αποβιβαστούν με ασφάλεια, ανταλλάσσοντας βοήθεια μεταξύ τους. Αμέσως στο σημείο κατέφτασαν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.

Οι περισσότεροι επιβαίνοντες, αν και σοκαρισμένοι από το περιστατικό, κατάφεραν να ενημερώσουν τις οικογένειές τους για την κατάσταση της υγείας τους. Η Βασιλική Γιαννοπούλου, μητέρα τριών μαθητών που βρίσκονταν στο λεωφορείο, περιέγραψε το συμβάν στο Newsbomb.gr, εξηγώντας ότι τα παιδιά επιβιβάστηκαν κανονικά όπως κάθε μέρα και τη στιγμή που το λεωφορείο εξέφυγε, δεν είχαν αντίληψη για το τι συνέβαινε. Ο οδηγός έσπασε τα τζάμια, επιτρέποντας στα παιδιά να βγουν από τα παράθυρα.

Η Βασιλική Γιαννοπούλου σημείωσε ότι πρόκειται για μια καθημερινή διαδρομή όπου ο οδηγός παραλαμβάνει τους μαθητές από τα χωριά και τους μεταφέρει στα Καλάβρυτα, για να τους επιστρέψει το μεσημέρι.

Πηγή: newsbomb.gr