Αποχαιρετισμός στον Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο από την κοινότητα του Αιγίου

Αποχαιρετισμός στον Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο από την κοινότητα του Αιγίου
Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετήθηκε ο Δήμαρχος Αιγιαλείας, Δημήτρης Καλογερόπουλος, από την οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους και εκπροσώπους αρχών και φορέων. Η εξόδιος ακολουθία του πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Φανερωμένης Αιγίου, όπου συγκεντρώθηκαν πολλοί, για να του πουν το τελευταίο αντίο πριν επιστρέψει στη γη που τόσο αγαπούσε και υπηρέτησε καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Από νωρίς το πρωί, η σορός του Δημήτρη Καλογερόπουλου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους ήθελαν να τον τιμήσουν. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος, καθώς και άλλοι σημαντικοί πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί.

Στο φέρετρο βρισκόταν η ελληνική σημαία, το επαναστατικό λάβαρο του Ανδρέα Λόντου, μία φωτογραφία του και λευκά λουλούδια, ενώ χαρακτηριστικός ήταν ο αδιόρατος πόνος γύρω από την ατμόσφαιρα της τελετής.

Μετά την ολοκλήρωση της κηδείας, η πομπή θα ακολουθήσει μια διαδρομή που περιλαμβάνει στάσεις σε σημαίνουσες τοποθεσίες, όπως το Δημαρχείο Αιγιαλείας και το πρώην Δημαρχείο Συμπολιτείας, πριν καταλήξει στο Κοιμητήριο Ροδοδάφνης, όπου θα γίνει η ταφή του.

Η οικογένεια του Δημάρχου έχει εκφράσει την επιθυμία όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του να συνεισφέρουν, αντί στεφάνων, σε υποτροφίες, στο φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης, στο ΕΚΑΜΕ Αιγίου και στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Πηγή: newsbomb.gr