Διαμάχη μεταξύ οικογένειας Πλακιά και Μαρίας Καρυστιανού για την συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Διαμάχη μεταξύ οικογένειας Πλακιά και Μαρίας Καρυστιανού για την συναυλία στο Καλλιμάρμαρο
Η διαμάχη μεταξύ της οικογένειας Πλακιά και της Μαρίας Καρυστιανού έχει κορυφωθεί, με φόντο τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για να τιμηθούν οι θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη, και την τιμή του εισιτηρίου να έχει οριστεί στα 15 ευρώ. Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023», ανέλαβε την ευθύνη για το εξώδικο που απεστάλη στον Νίκο Πλακιά, τονίζοντας ότι «το εξώδικο είναι από εμένα και όχι από τον σύλλογο».

Η κυρία Καρυστιανού, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», υπογράμμισε ότι ο κύριος Πλακιάς θα μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τους, καθώς έχει καθημερινή επαφή με μέλη του συλλόγου. Ανέφερε επίσης ότι ο Νίκος Πλακιάς είχε προσπαθήσει να εμποδίσει την ομιλία της στην Ευρωβουλή, ισχυριζόμενος ότι εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό της και λίγες οικογένειες ακόμα. Η πρόεδρος του συλλόγου κατηγόρησε τον κύριο Πλακιά ότι έχει προσωπικό μένος εναντίον της λόγω των δραματικών γεγονότων που έχει βιώσει.

Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Πλακιάς διέψευσε τις κατηγορίες ότι επικοινώνησε με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη, για να εμποδίσει την ομιλία της κυρίας Καρυστιανού, επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχει προσωπικό μένος με κανέναν. Σε δήλωσή του, διευκρίνισε ότι η προσωπική του στάση δεν σχετίζεται με την Καρυστιανού και τη θέση της.

Πηγή: newsbomb.gr