Εξαφάνιση Ηλικιωμένης Στη Σπερχειάδα Προκαλεί Συναγερμό στις Αρχές

Εξαφάνιση Ηλικιωμένης Στη Σπερχειάδα Προκαλεί Συναγερμό στις Αρχές
Συναγερμός κατέλαβε τις αστυνομικές αρχές Σπερχειάδας λόγω της εξαφάνισης μιας 81χρονης γυναίκας από την περιοχή της Μεσοποταμίας, η οποία, κατά πληροφορίες, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Η ηλικιωμένη απομακρύνθηκε από το σπίτι της προτού ξημερώσει και οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα. Συνεργάστηκαν το ΑΤ Σπερχειάδας, πλήρωμα της Π.Υ. Μακρακώμης και εθελοντές από την περιοχή για τον εντοπισμό της.

Στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης (9/10), η ηλικιωμένη βρέθηκε ξαπλωμένη σε χωράφι, μέσα σε βάτα. Αν και φαινόταν καταβεβλημένη, ήταν καλά στην υγεία της. Έκανε κλήση το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Μακρακώμης για τη μεταφορά της σε νοσοκομείο. Ο εντοπισμός της οφείλεται, όπως αναφέρεται, στη διαχείριση εικόνας από κάμερα ασφαλείας που έδειξε τη διαδρομή που ακολούθησε, δεδομένου ότι ήταν δύσκολο να εντοπιστεί από τους κλασσικούς δρόμους.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι Ομάδες Drone και Κυνοφιλικής της Πυροσβεστικής ήταν έτοιμες να συμμετάσχουν στην επιχείρηση αν δεν είχε βρεθεί νωρίτερα η ηλικιωμένη. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες από το LamiaReport, η αστυνομία είχε ασχοληθεί και με την εξαφάνιση ενός 71χρονου, ο οποίος δεν εμφανίστηκε εγκαίρως σε ραντεβού και το κινητό του δεν απαντούσε, προκαλώντας ανησυχία στους συγγενείς του. Τελικά, ο 71χρονος επικοινώνησε το πρωί της Τετάρτης και ενημέρωσε ότι είναι καλά, αφού είχε περάσει τη νύχτα σε άλλη τοποθεσία και δεν είχε ακούσει τα τηλεφωνήματα.

Πηγή: newsbomb.gr