Η Μαρινέλλα Δίνει Μάχη για τη Ζωή της στην Εντατική

Η Μαρινέλλα Δίνει Μάχη για τη Ζωή της στην Εντατική
Η Μαρινέλλα συνεχίζει τον δύσκολο αγώνα για τη ζωή της, νοσηλευόμενη σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση στο θεραπευτήριο Υγεία. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, το κύριο μέλημα είναι η μείωση του αιματώματος στον εγκέφαλό της, ώστε να αποφευχθεί η ανάγκη για χειρουργική επέμβαση. Ο σημερινός απεικονιστικός έλεγχος θα είναι καθοριστικός για την πορεία της υγείας της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια εισήχθη στη ΜΕΘ του θεραπευτηρίου από το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου, μετά από κατάρρευση κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Ηρώδειο. Ευτυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχει διασωληνωθεί και φαίνεται να ανταποκρίνεται θετικά στη φαρμακευτική αγωγή της.

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, ανέφερε πως «συνήθως περιμένουμε τα τρία πρώτα 24ωρα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο», επισημαίνοντας ότι η σταθερότητα της κατάστασής της είναι ενθαρρυντική. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι η ηλικία της αποτελεί παράγοντα κινδύνου, και γι’ αυτό η παρακολούθηση είναι κρίσιμη.

Απαντώντας σε ερωτήματα σχετικά με το χρόνο άφιξης του ασθενοφόρου στο Ηρώδειο, η Παγώνη εξέφρασε ότι τα 5 ή 10 λεπτά καθυστέρησης δεν έχουν σημασία, καθώς η ζημιά είχε ήδη προκληθεί.

Πηγή: newsbomb.gr