Η μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη δύο χρόνια μετά την απώλεια του

Η μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη δύο χρόνια μετά την απώλεια του
Σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια από την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Η Δώρα Τσαμπάζη, σύζυγος του Ολυμπιονίκη, δεν τον ξεχνά και μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τιμήσει αυτή τη δύσκολη ημέρα. Στη ανάρτησή της, ανέφερε: «Στο πουθενά θα μας πετάξει ο χρόνος. Γι’ αυτό λοιπόν κι εμείς τα ξωτικά, σαν φορτηγά που βγήκαν απ’ το δρόμο. Θα ζήσουμε παράφορα. Δύο χρόνια χωρίς το χαμόγελό σου, αλλά πάντα με το φως σου».

Πριν από λίγες ημέρες, η Δώρα μίλησε για τον θάνατο του Αλέξανδρου, καθώς και για την ανάγκη να επαναστατήσει στη ζωή της. Αναφέρθηκε στις κινήσεις που ανέλαβε από την στιγμή που διαγνώστηκε ο Αλέξανδρος με καρκίνο, παραδεχόμενη ότι βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς εκείνη τη στιγμή θήλαζε τον 6 μηνών γιο τους. «Κατάλαβα ότι το δυνατό μέλος της οικογένειας πλέον γίνομαι εγώ και όλοι θα χρειάζονται εμένα», τόνισε.

Η Δώρα Τσαμπάζη πρόσθεσε ότι έμαθε να στέκεται όρθια από την αρχή της ασθένειας του συζύγου της. Μετά την απώλειά του, πήρε μια γρήγορη και στιγμιαία απόφαση να αλλάξει την κατάσταση σε ένα σπίτι που είχε βιώσει αρκετή δυστυχία: «Για δύο χρόνια, για την οποία όμως δεν έφταιγε κανείς και δεν μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι». Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την καθημερινότητά της, είπε: «Τώρα είναι στα χέρια μου να δώσω πραγματική ευτυχία στα παιδιά μου, όχι να υποκρίνομαι. Και για να δώσω πραγματική ηρεμία και γαλήνη στα παιδιά, έπρεπε πρώτα να δουλέψω με τον εαυτό μου και να γίνω όσο μπορούσα ευτυχισμένη και χαρούμενη, γιατί έπρεπε και εγώ να επουλώσω το τραύμα μου».

«Δεν μπορούμε να έχουμε καλά και ευτυχισμένα παιδιά, εάν εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε καλά», εξομολογήθηκε η Δώρα Τσαμπάζη.

Πηγή: newsbomb.gr