Μάχη για την Ανάσταση: Ελπίδες και Προσευχές για τη Μαρινέλλα

Μάχη για την Ανάσταση: Ελπίδες και Προσευχές για τη Μαρινέλλα
Η Μαρινέλλα συνεχίζει να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Ηρώδειο. Η κατάσταση της είναι κρίσιμη αλλά σταθερή και παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του θεραπευτηρίου «Υγεία», χωρίς να είναι διασωληνωμένη. Η ευαισθησία της κατάστασης της έχει κινητοποιήσει τον καλλιτεχνικό κόσμο, που στέλνει μηνύματα αγάπης και στήριξης.

Οι γιατροί παρακολουθούν στενά την κατάσταση της και ελπίζουν ότι το αιμάτωμα στον εγκέφαλό της θα υποχωρήσει, αποφεύγοντας το χειρουργείο. Το πρώτο επικίνδυνο 24ωρο έχει περάσει και όλοι περιμένουν τα καλύτερα νέα από την επόμενη ημέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρινέλλα έχει αρχίσει να έχει κάποια επικοινωνία με το περιβάλλον, γεγονός που τονώνει τις ελπίδες για την ανάρρωσή της.

Η είδηση του απόλυτου σοκ έχει προκαλέσει αναστάτωση, με πολλούς συναδέλφους της να εκφράζουν την υποστήριξή τους δημόσια. Η Άννα Βίσση, για παράδειγμα, είπε: «Μια φωνή που ξεχώρισε, μεσουράνησε, άντεξε και ακόμα μπορεί!!! Όλοι ευχόμαστε να το ξεπεράσεις και να ξαναγυρίσεις».

Ο Χρήστος Δάντης έστειλε την αγάπη του με θερμές ευχές, ενώ η Σοφία Βόσσου έγραψε: «Θεά μου σημείο αναφοράς μας ψυχή μου μοναδική περαστικά, ο Θεός μαζί σου αγάπη μου». Ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρθηκε στην ανάγκη να παραμείνει η Μαρινέλλα καλά, χαρακτηρίζοντάς την «εγωιστικό» το να ζητούν οι θαυμαστές της να επιστρέψει στο τραγούδι, ενώ η Ελένη Δήμου τόνισε ότι προέχει η υγεία της.

Φυσικά, όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να ακούσουν θετικές εξελίξεις για την αγαπημένη τραγουδίστρια που έχει αγγίξει τις καρδιές πολλών. Πηγή: newsbomb.gr