Μαρινέλλα Δίνει Μάχη για τη Ζωή της Μετά από Εγκεφαλικό

Μαρινέλλα Δίνει Μάχη για τη Ζωή της Μετά από Εγκεφαλικό
Η Μαρινέλλα, η σπουδαία καλλιτέχνης του ελληνικού τραγουδιού, δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της έπειτα από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη σκηνή του Ηρώδειου την Τετάρτη το βράδυ. Παρά τις δυσκολίες, η κατάσταση της φαίνεται να δείχνει μικρές βελτιώσεις τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΑΝΤ1, η Μαρινέλλα έχει αρχίσει να επικοινωνεί με τον γύρω κόσμο, μιλώντας με την κόρη της, Τζωρτίνα, και λέγοντας της: «Δεν είναι η ώρα μου ακόμα».

Η γνωστή τραγουδίστρια παρουσιάζει κινητικά προβλήματα, κυρίως στην αριστερή πλευρά του σώματός της, και οι γιατροί αναφέρουν ότι θα χρειαστεί αρκετός χρόνος προτού γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις για την υγεία της. Ευτυχώς, η Μαρινέλλα έχει καταφέρει να ανοίξει τα μάτια της και να αναγνωρίσει τον γιατρό της, κ. Πολιτάκη, καθώς και την κόρη της, η οποία είναι συνεχώς στο πλευρό της.

Η Τζωρτίνα Σερπιέρη, ανησυχώντας για την κατάσταση της μητέρας της, ζήτησε από τους γιατρούς να μην προχωρήσουν σε χειρουργική επέμβαση, υποστηρίζοντας ότι ο οργανισμός της θα μπορούσε να επιβαρυνθεί περαιτέρω και να μην αντέξει η καρδιά της.

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, τόνισε τη σημασία των πρώτων 24ωρων μετά το επεισόδιο, αναφέροντας ότι οι γιατροί θα πάρουν τις αποφάσεις τους βάσει της κατάστασης που θα παρακολουθήσουν. Το γεγονός ότι η κατάσταση της Μαρίνελλας παραμένει σταθερή δημιουργεί μικρά περιθώρια αισιοδοξίας, αν και οι ειδικοί εφιστούν προσοχή στην προσεκτική παρακολούθηση της υγείας της.

Πηγή: newsbomb.gr