Ποινή φυλάκισης σε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικης αθλήτριας.

Ποινή φυλάκισης σε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικης αθλήτριας.
Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε σε 31χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία 17χρονης αθλήτριας για σεξουαλική παρενόχληση. Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για κατάχρηση ανηλίκου, αναγνωρίζοντας του το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, σύμφωνα με το voria.gr.

Η σύλληψη του 31χρονου έγινε το Σάββατο, ύστερα από την καταγγελία της ανήλικης, η οποία δήλωσε ότι το τελευταίο διάστημα ο ίδιος προέβαινε σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος της μέσα στο γραφείο του γυμναστηρίου. Στην κατάθεση της, η μητέρα της 17χρονης αποκάλυψε ότι η οικογένεια τους γνώριζε τον 31χρονο για χρόνια και του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Επιπλέον, ανέφερε ότι η κόρη της προετοιμάζεται για τις πανελλήνιες εξετάσεις και επισκεπτόταν το γυμναστήριο για να διατηρήσει καλή φυσική κατάσταση.

Η μητέρα της ανήλικης είπε: «Το περασμένο Σάββατο διάβαζε και μου λέει “θέλω να σου πω κάτι”. Έβαλε τα κλάματα και μου είπε πως ο 31χρονος τής έδειξε τα γεννητικά του όργανα. Τη ρώτησα τι έγινε και σημείωσε πως χτύπησε την πόρτα του γραφείου και εκείνος της είπε να περάσει μέσα». Επιβεβαίωσε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι η ανήλικη έμπαινε στο γραφείο του χωρίς να χτυπήσει. «Της έκανα επίπληξη μια μέρα που μπήκε μέσα στο γραφείο την ώρα που πήγα να μπω για μπάνιο και ήμουν γυμνός. Μπορεί να ένιωσε αμήχανα κι έτσι να το είπε στη μητέρα της ή κάποιος άλλος να την παρέπεμψε να κάνει την καταγγελία. Είναι ένα παιδί που εγώ το βοηθούσα», δήλωσε, αλλά οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν το δικαστήριο.

Πηγή: newsbomb.gr