Σκάνδαλο με ρασοφόρο που προσέφερε χαρτομαντεία σε πιστούς μέσα από την εκκλησία

Σκάνδαλο με ρασοφόρο που προσέφερε χαρτομαντεία σε πιστούς μέσα από την εκκλησία
Βίντεο που έχει γίνει viral αποκαλύπτει συγκλονιστικές λεπτομέρειες γύρω από την επικίνδυνη πρακτική ενός ρασοφόρου που φέρεται να προσφέρει «χαρτομαντεία» σε πιστούς. Η καταγραφή έγινε από μια γυναίκα που επισκέφθηκε τον ρασοφόρο για να του ζητήσει να της πει τα χαρτιά, με εκείνον να την καλεί στο σπίτι του.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας που ήταν παρών όταν συνέβη το περιστατικό, μίλησε στο LiveNews και περιέγραψε ότι η γυναίκα και αυτός βρήκαν ανοικτή την πόρτα σε ένα δωμάτιο πλησίον της εκκλησίας, όπου ο ρασοφόρος τους υποδέχθηκε. «Μας είπε: ήρθατε για προσευχή; και έβαλε το ράσο του. Όταν του είπαμε ότι ήρθαμε για τα χαρτιά, μας τα είπε. Ουδέποτε τον παρακαλέσαμε να μας πει τα χαρτιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αν και ο ρασοφόρος υποστηρίζει ότι οι πιστοί τον παρακάλεσαν για τις λεγόμενες «προβλέψεις», το βίντεο διαψεύδει την εκδοχή του. Επιπλέον, ο μάρτυρας δήλωσε ότι είχε επισκεφθεί το συγκεκριμένο σημείο και παλαιότερα, και του είχαν μιλήσει για το κόστος των 20 ευρώ που ζητούσε κάποιος άλλος.

Ο ρασοφόρος σε αντίκρουση των κατηγοριών δήλωσε ότι επιστρέφει τα χρήματα στους πελάτες του, αλλά ο αυτόπτης μάρτυρας αντέτεινε: «Εγώ ήμουν με τη κυρία και υποτίθεται ότι μας έδωσε τα χρήματα πίσω, κάτι που δεν έγινε ποτέ». Στο βίντεο, ακούγεται επίσης να ρωτάει εάν θα έρθει και κάποια άλλη γυναίκα τη στιγμή που του έδιναν χρήματα.

Πηγή: newsbomb.gr