Συγκλονιστική υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή ιερέα στην Κρήτη

Συγκλονιστική υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή ιερέα στην Κρήτη
Μια έντονα συγκλονιστική υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας εξελίσσεται στην Κρήτη, με πρωταγωνιστές έναν 74χρονο ιερέα και την πρεσβυτέρα του, η οποία έχει υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς από τη βία του συζύγου της. Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην κοινότητα, καθώς οι καταγγελίες εκθέτουν ένα καθεστώς κακοποίησης που διαρκεί δεκαετίες.

Η πρεσβυτέρα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, έχει υποστεί απίστευτες ταλαιπωρίες και κακοποιήσεις. Στις αρχές του Ιουλίου, η κόρη της, που παραμένει νοσηλευόμενη στο Νοσοκομείο Χανίων, κατήγγειλε τον πατέρα της για λεκτική και σωματική βία, αναφέροντας ένα υβριστικό τηλεφώνημα που δέχθηκε από αυτόν. Ακολούθως, η πρεσβυτέρα υπέβαλε μήνυση κατά του ιερέα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο ιερέας από την αρχή του γάμου του επιδείκνυε βίαιη συμπεριφορά. Ο ίδιος, επηρεασμένος από παθολογική ζήλια, την είχε περιορίσει σε σημείο να μην μπορεί να μεταλάβει για τα τελευταία είκοσι χρόνια. Η πρεσβυτέρα υπέφερε σιωπηλά για να μεγαλώσει τα παιδιά τους, που γίνονταν μάρτυρες της βίας. Οι γείτονες και γνωστοί της χαρακτήρισαν τον 74χρονο ως κακοποιητικό και εξαιρετικά επικίνδυνο.

Μάλιστα, τον Ιούλιο του 2024, η κατάσταση της πρεσβυτέρες χειροτέρευσε δραματικά. Εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων σε κρίσιμη κατάσταση και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καθώς υπήρξε σηπτική καταπληξία βαριάς μορφής. Οι γιατροί αναφέρουν ότι η κατάσταση αυτή προήλθε από τις κακουχίες που υπέστη εξαιτίας της συμπεριφοράς του συζύγου της.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η ζήλια του ιερέα είχε πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, απαγορεύοντάς της πολλές καθημερινές δραστηριότητες, προς όφελος μιας αυταρχικής σχέσης. Οι μαρτυρίες για τη συμπεριφορά του είναι ανησυχητικές, καθώς περιγράφουν περιστατικά σωματικής κακοποίησης που άφησαν βαθιά σημάδια στην ψυχολογία και την υγεία της πρεσβυτέρας.

Πηγή: newsbomb.gr