Σύλληψη αλλοδαπού με κλεμμένα εργαλεία στην ελληνοαλβανική μεθόριο

Σύλληψη αλλοδαπού με κλεμμένα εργαλεία στην ελληνοαλβανική μεθόριο
Σημαντική σύλληψη πραγματοποιήθηκε το πρωί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, καθώς εντόπισαν έναν 51χρονο αλλοδαπό που μετέφερε μεγάλο αριθμό κλεμμένων εργαλείων στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του. Ο άνδρας είχε ως προορισμό την Αλβανία, ωστόσο η προσοχή των αρχών επικεντρώθηκε στη δράση του, η οποία σχετίζεται με την εξαγωγή κλεμμένων αντικειμένων.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ηλεκτρικά εργαλεία και εργαλεία χειρός, για τα οποία ο συλληφθείς δεν μπορούσε να προσκομίσει καμία αποδεικτική στοιχείων νόμιμης κατοχής. Τα εργαλεία κατασχέθηκαν και μέσω της έρευνας των αρχών, διαπιστώθηκε ότι πολλά από αυτά είχαν κλαπεί από περιοχές της Θεσσαλονίκης. Ο νόμιμος κάτοχος των εργαλείων αναγνώρισε τα αντικείμενά του και αυτά του επιστράφηκαν.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες σχετικά με την προέλευση των υπόλοιπων κατασχεθέντων αντικειμένων και εξετάζει το ενδεχόμενο διάπραξης και άλλων κλοπών από τον συλληφθέντα. Έχει σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος του 51χρονου με κατηγορίες για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, η οποία θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας. Παράλληλα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε κατασχέθηκε κατά τη διάρκεια της σύλληψής του.

Πηγή: newsbomb.gr