Σύλληψη πρώην εστεμμένης playmate για παραβίαση επιμέλειας παιδιών

Σύλληψη πρώην εστεμμένης playmate για παραβίαση επιμέλειας παιδιών
Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη πρώην εστεμμένης playmate, η οποία είχε παραβιάσει δικαστική απόφαση σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών της. Η σύλληψή της πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί σε διαμέρισμα Airbnb στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαστική απόφαση έδινε την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών στον πατέρα τους, ο οποίος διαμένει μόνιμα στο εξωτερικό και έχει το δικαίωμα να τα πάρει μαζί του. Η πρώην μοντέλο είχε φύγει από το σπίτι της συνοδευόμενη από τα δύο ανήλικα παιδιά και κρυβόταν επί 10 ημέρες.

Οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να την εντοπίσουν με τη βοήθεια του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αξιοποιώντας ηλεκτρονικά ίχνη και πληροφορίες από τις πλατφόρμες ενοικίασης διαμερισμάτων. Αυτή τη στιγμή, η πρώην εστεμμένη βρίσκεται κρατούμενη στη ΓΑΔΑ, στον 8ο όροφο, στο Τμήμα Ανηλίκων, και αναμένεται να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα αύριο. Τα παιδιά έχουν επιστραφεί στον πατέρα τους, που έχει την αποκλειστική επιμέλεια.

Πηγή: newsbomb.gr