Θανατηφόρο τροχαίο στη Γλυφάδα με εμπλοκή γιου γνωστού γκαλερίστα και αλκοόλ

Θανατηφόρο τροχαίο στη Γλυφάδα με εμπλοκή γιου γνωστού γκαλερίστα και αλκοόλ
Ο γιος ενός γνωστού γκαλερίστα, ο οποίος προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο στη λεωφόρο Ποσειδώνος, βρέθηκε θετικός σε ναρκωτικές ουσίες μετά από τοξικολογικές εξετάσεις. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, είχε στο αίμα του αλκοόλ 1,55 και ήταν θετικός σε ναρκωτικά. Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, με αποτέλεσμα έναν νεκρό και δύο τραυματίες.

Ο 39χρονος οδηγός, ο οποίος έχει προφυλακιστεί, σε απολογία του δήλωσε ότι δεν θυμάται τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Ανέφερε ότι έφυγε από το Κολωνάκι έχοντας πιει τρία ποτήρια κρασί και περιέγραψε ένα περιστατικό όπου κάποιος τον εμβόλισε, προκαλώντας του ανησυχία για την κατάσταση του αυτοκινήτου του, το οποίο είχε μηχανικό πρόβλημα και δεν μπορούσε να αναπτύξει ταχύτητα άνω των 110 χλμ. Η αφήγησή του τόνισε τη δική του δυσκολία στο να κατανοήσει πώς συνέβησαν τα γεγονότα και πώς βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Ο γιος του γκαλερίστα οδηγούσε ένα πολυτελές τζιπ που φέρεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, συγκρουόμενος με ένα ΙΧ αυτοκίνητο. Μετά τη σύγκρουση, το ΙΧ εκτράπηκε, χτυπώντας ένα σταθμευμένο όχημα και μετέπειτα σε μια κολόνα ηλεκτροφωτισμού, ενώ συντρίμμια από τη σύγκρουση εκτοξεύτηκαν σε μεγάλη απόσταση. Στο σημείο της τραγωδίας, αστυνομικοί και πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον 51χρονο οδηγό του ΙΧ, ο οποίος δυστυχώς δεν επέζησε.

Πηγή: newsbomb.gr