Θάνατος Τζορτζ Μπάλντοκ Ανάμεσα σε Μυστήριο και Ιατρική Έρευνα

Θάνατος Τζορτζ Μπάλντοκ Ανάμεσα σε Μυστήριο και Ιατρική Έρευνα
Το θρίλερ γύρω από τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ συνεχίζεται, καθώς τα γεγονότα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν έχουν ξεδιαλύνει την υπόθεση. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα το βράδυ της 9ης Οκτωβρίου, γεγονός που προκάλεσε σοκ στην ευρωπαϊκή αθλητική κοινότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μπουκάλι που εντοπίστηκε κοντά στην πισίνα, αρχικά θεωρήθηκε ότι περιείχε βότκα, αλλά τελικά διαπιστώθηκε ότι ήταν αντισηπτικό για τα χέρια. Οι αρχές εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες του κτιρίου και του δρόμου προκειμένου να επιβεβαιώσουν ότι δεν ήταν κανείς άλλος μαζί του τη στιγμή του θανάτου του. Δεν φαίνεται να υπάρχει δεύτερο άτομο στον χώρο, αφού, σύμφωνα με μαρτυρίες, από νωρίς δεν έτρεφε παρέα.

Η ιατροδικαστική έρευνα που ακολούθησε επιβεβαίωσε ότι το άψυχο σώμα του Μπάλντοκ έβγαζε φυσαλίδες με νερό από το στόμα, στοιχεία που υποδεικνύουν πνιγμό. Η ιατροδικαστής Σταυρούλα Παπαδόδημα επιβεβαίωσε ότι η νεκροψία – νεκροτομή είχε ήδη πραγματοποιηθεί, λαμβάνοντας δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις.

Περαιτέρω ερωτήματα δημιουργούνται σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του, όπως το πώς έφτασε σε κατάσταση πνιγμού, δεδομένου ότι διέθετε ικανότητες κολύμβησης. Η νεκροψία αναμένεται να εξετάσει αν υπήρχαν υποκείμενα αιτίες που να οδήγησαν σε οποιοδήποτε πρόβλημα, όπως καρδιακή ανακοπή ή άλλες αντιδράσεις.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένονται σε δύο με τρεις εβδομάδες, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου. Παράλληλα, οι τελευταίες τυπικές καταθέσεις που απαιτούνται θα συγκεντρωθούν, ώστε να αποδοθεί τέλος στην έρευνα.

Πηγή: newsbomb.gr