Τίτλος: Θλίψη για την απώλεια του Διονύση Πρώιου πρώην παίκτη του MasterChef στην Κεφαλονιά

Τίτλος: Θλίψη για την απώλεια του Διονύση Πρώιου πρώην παίκτη του MasterChef στην Κεφαλονιά
Ένας πρώην παίκτης του MasterChef, Διονύσης Πρώιος, έφυγε από τη ζωή μετά από ένα σοκαριστικό τροχαίο στην Εθνική Οδό, κοντά στη Μεταμόρφωση. Το δυστύχημα συνέβη στις 20 Σεπτεμβρίου 2024, όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα του ανέτρεψε για άγνωστο λόγο. Ο Πρώιος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος και ζητά πληροφορίες από τυχόν μάρτυρες.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στην Κεφαλονιά, όπου και ήταν η καταγωγή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε να ταφεί δίπλα στον γιο του, με τον οποίο είχε χαθεί πρόσφατα. Αυτή η επιθυμία του να επανενωθεί με τον γιο του τον είχε απασχολήσει πολύ, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τα λόγια συγγενών και φίλων του.

Αξιοσημείωτο είναι ότι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο αυτοκτονίας από ειδικούς και κοντινά του πρόσωπα. Ο Διονύσης Πρώιος πίστευε ότι αν έβαζε τέλος στη ζωή του, δεν θα είχε την ευκαιρία να ξαναδεί τον γιο του. Η αναζήτηση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος συνεχίζεται.

Πηγή: newsbomb.gr