Τραγική κατάληξη για τον αγνοούμενο στην Αιτωλοακαρνανία από την κακοκαιρία Cassandra

Τραγική κατάληξη για τον αγνοούμενο στην Αιτωλοακαρνανία από την κακοκαιρία Cassandra
Δυστυχώς, ο άνδρας που αγνοείτο λόγω της κακοκαιρίας Cassandra στην Αιτωλοακαρνανία βρέθηκε νεκρός, κοντά σε έναν κορμό δέντρου, πιθανόν προσπαθώντας να κρατηθεί για να σωθεί από τη σφοδρότητα του χειμάρρου. Ο 52χρονος, πατέρας ενός παιδιού, εργαζόταν σε λατομείο στη Λεπενού και είχε παρασυρθεί από την έντονη ροή του νερού, η οποία είχε φουσκώσει λόγω των βροχοπτώσεων.

Ο αδελφός του θύματος μίλησε στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα» στο MEGA, περιγράφοντας τις συνθήκες εργασίας του αδελφού του. «Είχε δουλέψει εκεί περίπου δύο χρόνια ως φύλακας, χωρίς ασφάλεια και με ασταθές ωράριο, λόγω της ανάγκης του για το μεροκάματο», τοποθέτησε. Τόνισε τη σφοδρότητα του καιρού και το πώς μια μεταλλική μηχανή 30 τόνων γύρισε, αναδεικνύοντας την απουσία ορατότητας και τη δυναμική του νερού που παρέσυρε τον αδελφό του.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε 8 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που παρασύρθηκε. «Το κουβούκλιο του φυλακίου βρέθηκε 20 με 40 μέτρα μακριά, μεταξύ σίδερων, όπου και σταμάτησε», ανέφερε ο αδελφός. Επιπλέον, σημείωσε ότι δεν ειδοποιήθηκαν από το 112 για επικίνδυνες καιρικές συνθήκες, παρά μόνο ότι θα βρέξει στη Δυτική Ελλάδα.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο του εντοπισμού του θύματος έχουν κυκλοφορήσει στα μέσα ενημέρωσης.

Πηγή: newsbomb.gr