Τραγωδία στην Λαμία με θύμα δικυκλιστή χειρουργό από τροχαίο δυστύχημα

Τραγωδία στην Λαμία με θύμα δικυκλιστή χειρουργό από τροχαίο δυστύχημα
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας δικυκλιστής το μεσημέρι της Πέμπτης στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού, σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Ο 45χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως χειρουργός στο νοσοκομείο της Λαμίας, μόλις είχε ολοκληρώσει την βάρδιά του όταν το όχημά του συγκρούστηκε με ένα αγροτικό που εμφανίστηκε ξαφνικά στον δρόμο.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η μηχανή του 45χρονου «απογειώθηκε» και απομακρύνθηκε πολλά μέτρα από το σημείο του ατυχήματος, ενώ ο δικυκλιστής, αν και φορούσε κράνος, έχασε τη ζωή του.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας όταν οι συνάδελφοί του πληροφορήθηκαν για τον θάνατό του. Ήταν πολύτεκνος πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών και είχε καταγωγή από το Βόλο. Οι γιατροί, οι νοσηλευτές και το διοικητικό προσωπικό δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, ενώ ταυτόχρονα έπρεπε να φροντίσουν και τον τραυματία ηλικιωμένο οδηγό του αγροτικού.

Το τροχαίο συνέβη όταν το αγροτικό βγήκε από έναν παράδρομο και επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο την ώρα που ο άτυχος γιατρός κινούνταν από Δομοκό προς Λαμία. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Πηγή: newsbomb.gr