Τραυματισμός 14χρονου στη Θεσσαλονίκη μετά από πτώση από ταράτσα οικοδομής υπό κατασκευή

Τραυματισμός 14χρονου στη Θεσσαλονίκη μετά από πτώση από ταράτσα οικοδομής υπό κατασκευή
Νέες πληροφορίες αναφορικά με τον 14χρονο που έπεσε από ταράτσα στη Θεσσαλονίκη έρχονται στο φως. Ο ανήλικος, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται νοσηλευόμενος, είχε ανέβει σε μια οικοδομή που παραμένει ακατοίκητη εδώ και 15-20 χρόνια, μαζί με περίπου 10 φίλους του. Σύμφωνα με την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», κατά την προσπάθειά του να πηδήσει σε μια άλλη ταράτσα, προσγειώθηκε σε ένα τζάμι που έσπασε και στη συνέχεια έπεσε στο κενό του φωταγωγού.

Αυτή τη στιγμή, ο νεαρός νοσηλεύεται χωρίς να φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για τα κατάγματα που υπέστη στα χέρια και τα πόδια. Ένας κάτοικος της περιοχής, που είναι ένοικος της διπλανής πολυκατοικίας, μίλησε στην κάμερα του MEGA και ανέφερε: «Το παιδί ανέβηκε στη διπλανή οικοδομή. Συνηθίζουν να ανεβαίνουν τα παιδιά από δίπλα, επειδή είναι γιαπί. Ανέβηκε στην ταράτσα και πήδηξε στη δική μας».

«Σε ένα σημείο η ταράτσα μας έχει γυάλινα στοιχεία, φωταγωγό και έτσι όπως πήδηξε με φόρα από τη διπλανή ταράτσα στη δική μας, έσπασε το τζάμι και έπεσε κάτω στο φωταγωγό, στο ισόγειο», προσέθεσε η γυναίκα.

Πηγή: newsbomb.gr