Sneakerness Athens Η Γιορτή της Streetwear Κουλτούρας και Μουσικής

Sneakerness Athens Η Γιορτή της Streetwear Κουλτούρας και Μουσικής
Το Sneakerness είναι ένα μοναδικό φεστιβάλ που εστιάζει στην κουλτούρα του streetwear και των sneakers, προσφέροντας μια εντυπωσιακή γιορτή μόδας, τέχνης και μουσικής. Από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου, η Αθήνα θα φιλοξενήσει αυτό το φεστιβάλ στο Παλιό Αμαξοστάσιο στο Γκάζι, σε έναν χώρο που εκτείνεται σε πάνω από 4.000 τ.μ. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πολλές δραστηριότητες που θα περιλαμβάνουν μόδα, μουσική, ομιλίες, αθλητισμό και φυσικά, αγορές.

Η μουσική θα έχει κυρίαρχο ρόλο στο Sneakerness Athens. Στην κεντρική σκηνή θα εμφανιστούν γνωστοί καλλιτέχνες από τη hip hop και rap σκηνή. Ο Μικρός Κλέφτης θα ανοίξει την Παρασκευή 11/10, ακολουθούμενος από τον Nume το Σάββατο 12/10 και τον 12ο Πίθηκο, έναν από τους πιο εμβληματικούς ράπερ της χώρας. Η βραδιά θα κλείσει με DJ set από τον Grandbois. Την Κυριακή, 13/10, θα συμμετάσχουν η Ellize, η Ladele και ο Hatemost, προσφέροντας μια ποικιλία από ήχους και στυλ.

Το φεστιβάλ δεν περιορίζεται μόνο στη μουσική. Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών, οι λάτρεις της κουλτούρας των sneakers θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε εργαστήρια customization στα αγαπημένα τους προϊόντα, ενώ θα παρουσιαστούν και εργαστήρια από την ομάδα Follow The Waack και άλλα δρώμενα. Στο Marketplace, θα διανεμηθούν ρούχα και αξεσουάρ από 30 καταξιωμένα και ανερχόμενα streetwear brands, ενισχύοντας τη μόδα και τις νέες τάσεις.

Θα υπάρχουν επίσης διαγωνισμοί και δραστηριότητες όπως το Κυνήγι Θησαυρού από τη Sprite, ενώ η Crep Protect θα προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες καθαρισμού για sneakers. Ιδιαίτερη συζήτηση και εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή των sneakerheads και ειδικών από το εξωτερικό.

Το Sneakerness θα εμπλουτιστεί από άλλες δράσεις, όπως το Sneakerness Basket Court που θα φιλοξενήσει τουρνουά 3×3 και skate challenges. Παράλληλα, οι κάτοχοι VIP εισιτηρίων θα λάβουν ειδικά δωράκια και κουπόνια από κορυφαία streetwear brands.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων, μπορείτε να επισκεφθείτε το Sneakerness.gr.

Πηγή: newsbomb.gr