Στήριξη για τη Μελίνα που παλεύει με τον καρκίνο στην Ιταλία

Στήριξη για τη Μελίνα που παλεύει με τον καρκίνο στην Ιταλία
Έχουν περάσει δύο χρόνια από την τελευταία χειρουργική επέμβαση της Μελίνας, ενός μικρού κοριτσιού από την Αίγινα που αντιμετωπίζει οστεοσάρκωμα. Η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη και η οικογένειά της αναζητά μέσα στήριξης προκειμένου να μπορέσει να καταφέρει τον απαραίτητο χειρουργικό γα τον οποίο χρειάζεται.

Το σωματείο Παιδική Χαρά απευθύνει έκκληση για βοήθεια σε αυτή την δύσκολη μάχη που δίνει η Μελίνα. Το ταξίδι της μέχρι τώρα είναι δύσκολο, καθώς έχει ήδη υποβληθεί σε δύο θεραπείες για τον καρκίνο, και η πρώτη επέμβαση που έγινε το 2022 στο πόδι της δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, με την μικρή να μην μπορεί να περπατήσει από τότε.

Αυτή τη στιγμή, η οικογένεια είναι αναγκασμένη να ταξιδέψει στην Ιταλία, όπου βρίσκεται το ειδικό νοσοκομείο Gesu, το οποίο μπορεί να της προσφέρει την ελπίδα για μία καλύτερη ζωή. Ωστόσο, οι οικονομικές απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές, καθώς μόνο η επέμβαση κοστίζει 30.000 ευρώ, ενώ η κατάσταση της υγείας της κάνει τις ιατρικές προσπάθειες πιο περίπλοκες.

Για το λόγο αυτό, η οικογένεια απευθύνει έκκληση στον κόσμο να συνδράμει, καθώς κάθε μικρή δωρεά μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην πορεία της Μελίνας. Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να συνεισφέρει μέσω του λογαριασμού ALPHA BANK (GR9401407010701002002029468) ή μέσω του PayPal στο https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness.

Σημειώνεται ότι είναι απαραίτητο, κατά την κατάθεση, να αναγραφεί ως αιτιολογία η φράση «ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ…» και το ονοματεπώνυμο του δωρητή, ώστε να εκδοθεί το απαραίτητο καταθετήριο για την εφορία.

Πηγή: newsbomb.gr