Το Σαββατοκύριακο του Tweed γιορτάζει 10 χρόνια ιστορίας στις Σπέτσες

Το Σαββατοκύριακο του Tweed γιορτάζει 10 χρόνια ιστορίας στις Σπέτσες
Το Poseidonion Grand Hotel σας προσκαλεί να ζήσετε ένα μοναδικό “Weekend in Tweed” από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου, γιορτάζοντας την 10η επέτειο αυτού του θεσμού. Αυτό το ξεχωριστό γεγονός θα συγκεντρώσει τους λάτρεις των vintage ποδηλάτων, προσφέροντάς τους μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν το μαγευτικό νησί των Σπετσών. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να απολαύσουν μια ποδηλατική εκδρομή μέσω των πανέμορφων τοπίων του νησιού, να συμμετάσχουν σε πικ νικ στη φύση και να ζήσουν τη συναρπαστική εμπειρία ενός κυνηγιού θησαυρού.

Η εκδήλωση δεν θα είναι μόνο ποδηλατική, καθώς θα διοργανωθούν επίσης διαγωνισμοί για τις πιο κομψές παρουσίες και διάφορες δραστηριότητες στα πιο όμορφα σημεία του νησιού. Το Weekend in Tweed έχει καθιερωθεί ως ένα από τα αγαπημένα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να μοιραστούν ιστορίες και εμπειρίες γύρω από την αγάπη τους για τα δίτροχα οχήματα.

Το event θα περιλαμβάνει μοναδικά πάρτι, εκπλήξεις και πλήθος δραστηριοτήτων για όλους, μικρούς και μεγάλους. Υποστηρίζεται από το Ελληνικό Μουσείο Ποδηλάτου και για μία ακόμη χρονιά, η σημαντική χορηγία του Cutty Sark προσθέτει στην ατμόσφαιρα του τριημέρου. Προετοιμαστείτε για ρετρό στιγμές και αξέχαστες αναμνήσεις, καθώς οι κόρνες των ποδηλάτων θα ηχήσουν ξανά με φόντο το εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 9222525 ή μέσω email στο [email protected]. Πηγή: newsbomb.gr