Βραβεύσεις Αριστούχων Μαθητών από τη HELLENiQ ENERGY στην Ελλάδα

Βραβεύσεις Αριστούχων Μαθητών από τη HELLENiQ ENERGY στην Ελλάδα
Φέτος, η HELLENiQ ENERGY βράβευσε εκατοντάδες μαθητές από όλη την Ελλάδα για τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις, στο πλαίσιο ενός προγράμματος στήριξης των τοπικών κοινωνιών που δραστηριοποιείται η εταιρεία. Συνολικά, 724 αριστούχοι απόφοιτοι Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων επιβραβεύθηκαν πανελλαδικά σε διάφορες εκδηλώσεις στη Δυτική Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη, τη Λάρισα και την Αθήνα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε φέτος στους αποφοίτους της Θεσσαλίας, που πλήττεται από τις συνέπειες των πλημμυρών του Σεπτεμβρίου 2023, με 429 αριστούχους της περιοχής να λαμβάνουν έκτακτη στήριξη.

Οι εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν τον Σεπτέμβριο, παρουσίασαν τη συμμετοχή δημόσιων προσώπων, οι οποίοι άκουσαν τις προσδοκίες των βραβευθέντων. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της HELLENiQ ENERGY, κ. Ανδρέας Σιάμισιης, βράβευσε αριστούχους αποφοίτους Λυκείων της Λάρισας.

Η HELLENiQ ENERGY έχει εξαγγείλει ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα υποστήριξης της εκπαίδευσης και της νεολαίας. Από το 2009, έχουν επιβραβευθεί περισσότερα από 5.300 άτομα που αρίστευσαν και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μέσα στην τελευταία δεκαετία, η εταιρεία έχει επενδύσει άνω των 15 εκατομμυρίων ευρώ στην εκπαίδευση, ωφελώντας τουλάχιστον 300.000 μαθητές και φοιτητές σε εθνικό επίπεδο.

Οραματιζόμενος το μέλλον, ο Ναπολέων Χριστοφής, ο οποίος εισήχθη στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο τμήμα της Αρχιτεκτονικής, επισήμανε τη δυναμική της νέας γενιάς στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων μέσω της καινοτομίας. «Θα ήθελα να αποκτήσουν μεγαλύτερη φωνή οι νέοι», σημείωσε, προσθέτοντας ότι οι νέοι μπορούν να συμβάλουν στην εξέλιξη των καταστάσεων.

Η HELLENiQ ENERGY έχει θέσει ως προτεραιότητα τη στήριξη των νέων, αντανακλώντας την πεποίθηση ότι η αριστεία τους φέρνει ένα πιο αισιόδοξο μέλλον για όλους. Ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση έδωσε ο γνωστός τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, που συμμετείχε στη βράβευση των αριστούχων.

Πηγή: newsbomb.gr