Ακατανόητος θάνατος του Λίαμ Πέιν και οι υποψίες για ναρκωτικά στην Αργεντινή

Ακατανόητος θάνατος του Λίαμ Πέιν και οι υποψίες για ναρκωτικά στην Αργεντινή
Νέα στοιχεία εμφανίζονται σχετικά με τον θάνατο του Λίαμ Πέιν, μέλους των One Direction, καθώς οι αρχές ερευνούν την πιθανότητα να είχε επηρεαστεί από κάποιο ναρκωτικό κατά τη διάρκεια των γεγονότων που οδήγησαν στον θάνατό του. Ο 31χρονος τραγουδιστής πέθανε όταν έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του ξενοδοχείου του στην Αργεντινή, με αναφορές να τον περιγράφουν να συμπεριφέρεται «αλλοπρόσαλλα».

Η αστυνομία του Μπουένος Άιρες εξετάζει την πιθανότητα να ήταν υπό την επήρεια μιας ισχυρής ουσίας γνωστής ως Cristal, η οποία έχει συνδεθεί με επικίνδυνες και επιθετικές συμπεριφορές. Αν και οι αξιωματούχοι αναφέρουν ομοιότητες ανάμεσα στη συμπεριφορά του Λίαμ και στους χρήστες Cristal, η παρουσία του συγκεκριμένου ναρκωτικού στο δωμάτιό του δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου σημειώθηκε η τραγωδία, βρέθηκε λευκή σκόνη, αλουμινόχαρτο και μια σπασμένη τηλεόραση. Οι πρώτες ιατροδικαστικές εξετάσεις αποκάλυψαν ότι υπήρχαν πολλαπλά τραύματα, συμπεριλαμβανομένου ενός κατάγματος στο κρανίο, που είχε ως αποτέλεσμα εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία. Ένα ηχογραφημένο απόσπασμα από κλήση στο 911 αναδεικνύει το πανικό του διευθυντή του ξενοδοχείου, που ζήτησε επειγόντως βοήθεια καθώς ο Λίαμ φαινόταν να ήταν σε κίνδυνο.

Μετά τα τραγικά γεγονότα, ο πατέρας του Λίαμ, Geoff Payne, ταξίδεψε στην Αργεντινή για να φέρει πίσω τη σορό του γιου του. Στις δημόσιες εμφανίσεις του, εκφράζει τη θλίψη του και τονίζει τη σημασία του γιου του στη ζωή των κοντινών του ανθρώπων. Ο Λίαμ περιγράφεται από την πρώην σύντροφό του, Cheryl, ως μια «γενναία ψυχή», που αφήνει πίσω του τον επτάχρονο γιο τους, Bear.

Η Cheryl, επίσης, μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με το πώς αυτό το συγκλονιστικό γεγονός επηρεάζει την οικογένεια, ζητώντας από όλους να θυμούνται πως ο Λίαμ ήταν περισσότερο από απλώς μια διασημότητα, αλλά και ένας αγαπημένος γιος, αδελφός και πατέρας.

Πηγή: newsbomb.gr