Ανατροπή στην υπόθεση της εξαφάνισης της Μόργκαν Νικ με νέα στοιχεία που συνδέουν τον ύποπτο με την απαγωγή

Ανατροπή στην υπόθεση της εξαφάνισης της Μόργκαν Νικ με νέα στοιχεία που συνδέουν τον ύποπτο με την απαγωγή
Τα ευρήματα από ένα φορτηγό που κάποτε ανήκε σε έναν άνδρα από το Αρκάνσας, ο οποίος απεβίωσε στη φυλακή πριν από περισσότερες από 20 χρόνια, φαίνεται να συνδέουν τον άνδρα αυτόν με την εξαφάνιση μιας 6χρονης κοπέλας το 1995. Οι αρχές αναγνώρισαν τον Μπίλι Τζακ Λινκς ως ύποπτο για την απαγωγή της Μόργκαν Νικ, η οποία είχε δει τελευταία φορά να παίζει με φίλους της σε ένα γήπεδο στην Alma.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας της Alma, Τζεφ Πόιντερ, η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι τα μαλλιά που βρέθηκαν στο φορτηγό του Λινκς ανήκουν είτε στην Κολίν Νικ, τη μητέρα της Μόργκαν, είτε σε κάποιο από τα αδέλφια ή τα παιδιά της. Οι ανακρίσεις που πραγματοποιήθηκαν στα μέλη της οικογένειας Νικ αποκάλυψαν ότι κανείς δεν γνώριζε τον Λινκς και ότι ουδέποτε είχαν εισέλθει στο φορτηγό του.

Ο Λινκς, ο οποίος πέθανε το 2000, είχε συλληφθεί για απόπειρα απαγωγής ενός κοριτσιού μήνες μετά την εξαφάνιση της Μόργκαν και αναγνωρίστηκε το 2021 από το FBI ως πρόσωπο ενδιαφέροντος. Οι ερευνητές δήλωσαν ότι είναι ακόμα σε διαδικασία αναζήτησης απαντήσεων σχετικά με την απαγωγή, συμπεριλαμβανομένων ερωτημάτων όπως το πώς έγινε η απαγωγή και αν ο Λινκς είχε βοήθεια κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

«Αυτή η έρευνα δεν έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πόιντερ, δηλώνοντας ότι οι αρχές συνεχίζουν την ενεργή έρευνα για την τύχη της Μόργκαν. Η εξαφάνιση της κοπέλας έχει αποκτήσει μεγάλη προσοχή με την προβολή της σε ντοκιμαντέρ, και η μητέρα της, Κολίν Νικ, έχει ιδρύσει έναν οργανισμό που βοηθά τις οικογένειες άλλων εξαφανισμένων παιδιών.

Η κυβερνήτης του Αρκάνσας, Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς την αστυνομία και άλλες υπηρεσίες επιβολής του νόμου για τις συνεχείς προσπάθειές τους. Ο Λινκς αρχικά είχε εντοπιστεί ως πιθανός ύποπτος λίγο μετά την εξαφάνιση της Μόργκαν, αλλά είχε αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή.

«Ο Λινκς έκλεψε την Μόργκαν από εμάς», δήλωσε η Κολίν Νικ, προσθέτοντας ότι η αγάπη και η μνήμη της Μόργκαν θα διαρκέσουν για πάντα. «Αυτή η αγάπη συνεχίζει να λάμπει».

Πηγή: newsbomb.gr