Απαράδεκτες πράξεις πατέρα εις βάρος του ανηλίκου γιου του στο Λονδίνο

Απαράδεκτες πράξεις πατέρα εις βάρος του ανηλίκου γιου του στο Λονδίνο
Οι αποτρόπαιες πράξεις ενός πατέρα προς τον 13χρονο γιο του έχουν προκαλέσει σοκ. Για να εκπληρώσει τις ανήθικες προθέσεις του, ο πατέρας προσέλαβε ιερόδουλες και του πρόσφερε ναρκωτικά. Σύμφωνα με τη δικαστική διαδικασία, ο νεαρός παρόλο που πιεζόταν από τον πατέρα του, αρνήθηκε να συμμετάσχει σε αυτές τις δραστηριότητες.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, όπου ο πατέρας είχε κλείσει δύο δωμάτια σε ξενοδοχείο στο Bromley, προγραμματίζοντας συνάντηση με τις ιερόδουλες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έκθεση, η μία από τις γυναίκες, ηλικίας 26 ετών, φέρεται να είχε συνευρεθεί ερωτικά με τον ανήλικο σε διαφορετικό δωμάτιο από εκείνο του πατέρα.

Αργότερα, ο πατέρας πρόσφερε στον γιο του μια γραμμή κοκαΐνης, με τον 13χρονο να απαντά: «Είμαι 13 ετών, αυτό είναι γελοίο». Ο πατέρας, που πλήρωσε 180 ευρώ για κάθε ιερόδουλη, δήλωσε ένοχος για τις αποτρόπαιες πράξεις όσον αφορά την παρότρυνση του παιδιού του στη σεξουαλική δραστηριότητα και την προσφορά ναρκωτικών.

Το νεαρό αγόρι, μετά την εμπειρία αυτή, δήλωσε στην αστυνομία ότι δεν επιθυμούσε να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε από αυτές τις δραστηριότητες και ένιωσε αηδία. Όταν πληροφορήθηκε για τις πράξεις του συζύγου της, η μητέρα του ανήλικου ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας. Μερικές ώρες αργότερα, ο πατέρας συνελήφθη και ο δικαστής του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε ετών.

Πηγή: newsbomb.gr