Δακρύβρεχες αποκαλύψεις για τον Sean Diddy Combs και τα σκοτεινά του πάρτι

Δακρύβρεχες αποκαλύψεις για τον Sean Diddy Combs και τα σκοτεινά του πάρτι
Άγριες φωτογραφίες που μόλις έγιναν γνωστές εμφανίζουν τον Sean «Diddy» Combs να τρώει φαγητό από το σώμα μιας γυμνής γυναίκας κατά τη διάρκεια ενός από τα περίφημα πάρτι του. Στιγμιότυπα που δημοσίευσε πρώτο το TMZ δείχνουν τον ιδρυτή της Bad Boy Records, σε ηλικία 34 ετών τότε, να απολαμβάνει μια φράουλα με σοκολάτα από το σώμα της γυναίκας, η οποία βρισκόταν ξαπλωμένη σε ένα τραπέζι γεμάτο φαγητό γύρω της. Μοναδικό κάλυμμα ήταν ένα στρατηγικά τοποθετημένο πράσινο φύλλο που προστάτευε τα ευαίσθητα σημεία του σώματός της.

Οι φωτογραφίες αυτές έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις και έρχονται σε συνέχεια των κατηγοριών που εκκρεμούν εις βάρος του Diddy. Ο ράπερ βρίσκεται τώρα υπό κράτηση στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης στο Μπρούκλιν χωρίς εγγύηση, από τη σύλληψή του στις 16 Σεπτεμβρίου, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για σωματεμπορία και εκβιασμό. Ένα καταδικαστικό ομοσπονδιακό κατηγορητήριο υποστηρίζει ότι κακοποιούσε, απειλούσε και εξανάγκαζε γυναίκες για να ικανοποιήσει τις ερωτικές του επιθυμίες.

Το πάρτι στο Μαϊάμι, όπου τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες, πραγματοποιήθηκε το 2004 και φιλοξενούσε διάσημους καλεσμένους, όπως η Νταϊάνα Ρος και ο Γουίλ Σμιθ. Σύμφωνα με τις εικόνες, κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν φαινόταν να σοκάρεται από την κατάσταση των πραγμάτων.

Οι κατηγορίες κατά του Diddy χρονολογούνται τουλάχιστον από το 2008 και οι ομοσπονδιακοί πράκτορες, πραγματοποιώντας έρευνες νωρίτερα φέτος στα σπίτια του, βρήκαν μεγάλα ποσά λιπαντικών και baby oil που φέρεται να χρησιμοποιούνταν σε ερωτικά πάρτι που ονομάζονται «freak off». Ο δικηγόρος του Diddy υποστηρίζει ότι ο πελάτης του απλά προτιμούσε να αγοράζει προϊόντα σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων. Η νομική του ομάδα δηλώνει ότι ο ράπερ είναι αθώος και πρόκειται να καταθέσει κατά τη διάρκεια της δίκης.

Πηγή: newsbomb.gr