Δολοφονία της Mary Ward Η Τέταρτη Γυναίκα που Χάθηκε στη Βόρεια Ιρλανδία σε Σειρά Εγκλημάτων Βίας

Δολοφονία της Mary Ward Η Τέταρτη Γυναίκα που Χάθηκε στη Βόρεια Ιρλανδία σε Σειρά Εγκλημάτων Βίας
Η Mary Ward, η τέταρτη γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Βόρεια Ιρλανδία μέσα σε έξι εβδομάδες, ήταν ζωντανή για τελευταία φορά στις 25 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τις αρχές. Το σώμα της εντοπίστηκε στο σπίτι της στην οδό Melrose Street την Τρίτη της περασμένης εβδομάδας. Η Αστυνομική Υπηρεσία της Βόρειας Ιρλανδίας (PSNI) αναφέρει ότι οι αρχές πιστεύουν πως εθεάθη ζωντανή έξι ημέρες πριν από τον εντοπισμό της και καλούν όποιον είχε επαφή μαζί της εκείνη την ημερομηνία ή κοντά σε αυτήν να επικοινωνήσει μαζί τους.

Η επικεφαλής της έρευνας, Lindsay Fisher, εξέφρασε την απερίγραπτη θλίψη της πώς αυτός ο φόνος είναι «απολύτως αποτρόπαιος». Επικέντρωσε την προσοχή στη θλίψη που έχουν βιώσει οι οικογένειες αυτών των γυναικών, λέγοντας ότι τέσσερις οικογένειες έχουν καταστραφεί για πάντα από βία χωρίς νόημα.

Ο ντετέκτιβ Επιθεωρητής Φόρμαν, που ηγείται της μεγάλης ομάδας έρευνας, δήλωσε ότι οι σκέψεις τους είναι πρώτα και κύρια στους αγαπημένους της Mary Ward, οι οποίοι βιώνουν μια συντριπτική απώλεια. Επιπλέον, ενημέρωσε ότι ειδικά εκπαιδευμένοι αξιωματικοί εργάζονται με την οικογένεια για να τους στηρίξουν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Πηγή: newsbomb.gr