Εξαφάνιση Χρημάτων από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ προκαλεί Ανησυχία

Εξαφάνιση Χρημάτων από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ προκαλεί Ανησυχία
Το ίδρυμα του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, γνωστό ως Άρτσγουελ, έχει λάβει δύο επιχορηγήσεις συνολικού ύψους άνω των 6 εκατομμυρίων δολαρίων τα τελευταία δύο χρόνια. Ωστόσο, οι επιχορηγήσεις αυτές δεν εμφανίζονται στην τελευταία φορολογική δήλωση της φιλανθρωπικής οργάνωσης, κάτι που αποκαλύπτει η MailOnline. Αυτή η ανακάλυψη έχει προκαλέσει πολλές απορίες για την τύχη των χρημάτων αυτών.

Αυτή η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη για το ίδρυμα, δεδομένου ότι η Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων (IRS) αναμένει την επόμενη φορολογική δήλωση, η οποία μπορεί να ρίξει φως στα «χαμένα» εκατομμύρια που δόθηκαν στο ίδρυμα. Η αποκάλυψη αυτή έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή για το ζευγάρι, καθώς το ίδρυμά τους είχε χαρακτηριστεί προηγουμένως «παραβατικό» και τώρα έχει τη δυνατότητα να συγκεντρώσει ξανά πόρους.

Η έλλειψη αναφοράς των επιχορηγήσεων στη φορολογική δήλωση έχει εντείνει τις φήμες ότι η φιλανθρωπική οργάνωση υποστηρίζεται από μια χούφτα πλούσιους δωρητές. Αυτές οι εξελίξεις είναι πιθανό να προσθέσουν περισσότερη πίεση στο ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας, καθώς οι μήνες που έρχονται θα είναι καίριοι για τη συνέχεια της λειτουργίας του.

Πηγή: newsbomb.gr