Φόβος και Τρόμος στην Γερμανία από Ένοπλο Σύρο Ανθρώπινο Δράμα στο Ρουρ

Φόβος και Τρόμος στην Γερμανία από Ένοπλο Σύρο Ανθρώπινο Δράμα στο Ρουρ
Το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή του Ρουρ στη Γερμανία, επικράτησε πανικός λόγω ενός ένοπλου Σύρου άνδρα. Ο δράστης έβαλε φωτιές και οδήγησε το φορτηγάκι του σε διάφορες εμπορικές εγκαταστάσεις, προκαλώντας σοβαρούς τραυματισμούς. Σύμφωνα με τις αρχές, 31 άτομα τραυματίστηκαν, με δύο παιδιά να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η φρικαλεότητα άρχισε γύρω στις 5.10 το απόγευμα στο Essen-Altenessen, όπου ο Σύρος πυρπόλησε ένα κτίριο κατοικιών στη γωνία Altenessener Straße και Pielsticker Straße. Στη συνέχεια, οδήγησε στην Zollvereinstraße και άναψε άλλη μια φωτιά σε άλλο κτίριο, προκαλώντας συνολικά 29 τραυματισμούς από τις φωτιές, σύμφωνα με την αστυνομία. Ωστόσο, η πυροσβεστική ανέφερε 31 τραυματίες συνολικά.

Σύντομα, ο δράστης εισήλθε ξανά στο φορτηγάκι του και επίθεσε το όχημα στη βιτρίνα ενός μανάβη στην Katernberger Straße. Μετά από αυτή την ενέργεια, έκανε όπισθεν και χτύπησε ξανά την πρόσοψη του καταστήματος. Στη συνέχεια, βγήκε από το όχημά του κρατώντας μια μαχαίρα και απείλησε τους περαστικούς. Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγράφουν τη στιγμή που ο άνδρας προκαλεί τρόμο στη γειτονιά του, ενώ οι κάτοικοι προσπαθούν να τον κρατήσουν σε απόσταση ρίχνοντάς του διάφορα αντικείμενα.

Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον δράστη λίγα μόλις μέτρα από το μανάβικο, όπως αναφέρει η BILD. Ο άνδρας είχε εγκαύματα στα χέρια του, αποτέλεσμα της επιχείρησής του.

Πηγή: newsbomb.gr