Η Αντριάνα Λίμα Επιστρέφει στην Πασαρέλα της Victoria’s Secret Με Μεγάλη Λαμπρότητα

Η Αντριάνα Λίμα Επιστρέφει στην Πασαρέλα της Victoria’s Secret Με Μεγάλη Λαμπρότητα
Η Αντριάνα Λίμα θα αναλάβει ξανά την πασαρέλα της Victoria’s Secret, κάνοντας την επιστροφή της μετά από έξι χρόνια απουσίας. Η ανακοίνωσή της ήρθε μέσω ενός διασκεδαστικού βίντεο που δημοσιεύθηκε στη σελίδα της Victoria’s Secret στο Instagram. Στο βίντεο, το 43χρονο μοντέλο μπαίνει σε ένα ταξί και δηλώνει στον οδηγό, «Γυρίζω σπίτι», αιφνιδιάζοντάς τον με την ερώτηση αν μπορεί να την αφήσει στο σόου της Victoria’s Secret. Στη συνέχεια, βλέπουμε την ίδια να ανακοινώνει στην κάμερα: «Επέστρεψα!»

Η Λίμα έχει μια μακριά ιστορία με τη Victoria’s Secret, που ξεκινά από το 2000, και μετρά 20 χρόνια συνεργασίας και 18 συμμετοχές σε επιδείξεις μόδας. Το 2018, είχε ανακοινώσει την αποχώρησή της από τη μάρκα, δηλώνοντας ότι η τελευταία της επίδειξη ήταν το αποκορύφωμα της καριέρας της. «Πάντα μου αρέσει να είμαι στις πασαρέλες και να είμαι μέρος του σόου της Victoria’s Secret. Είναι το αγαπημένο μου πράγμα», είχε πει τότε.

Η τελευταία η διαδικασία του Fashion Show είχε αναβληθεί το 2019 λόγω αντιδράσεων σχετικά με την έλλειψη ποικιλίας και διαφορετικότητας. Μετά από χρόνια αναμονής, το σόου επιστρέφει φέτος, και θα μπορέσει το κοινό να το παρακολουθήσει στις 15 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ. ET μέσω Prime Video ή στα κοινωνικά δίκτυα της Victoria’s Secret.

Το 2023, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης της Victoria’s Secret για την προώθηση της ταινίας «The Tour», η Λίμα μίλησε για τις θετικές εξελίξεις και τις αλλαγές στο brand, αναγνωρίζοντας την σημασία των γυναικών σε κάθε στάδιο της ζωής τους. Δεδομένης της πορείας της, τόνισε πόσο υπέροχο είναι να γιορτάζεται η μόδα και η γυναικεία αποδοχή σε όλες τις ηλικίες, αισθανόμενη περήφανη ως μητέρα πέντε παιδιών.

Η ανακοίνωση της επιστροφής της είχε προκαλέσει ενθουσιασμό ανάμεσα σε συναδέλφους της, όπως η Gigi Hadid και η Καμίλα Κοέλιο, που μοιράστηκαν τη χαρά τους για την επική επαναφορά της.

Πηγή: newsbomb.gr