Η επιστροφή του Μίκαελ Σουμάχερ στην δημόσια ζωή μετά από 11 χρόνια απουσίας

Η επιστροφή του Μίκαελ Σουμάχερ στην δημόσια ζωή μετά από 11 χρόνια απουσίας
Οι καλεσμένοι στην πρόσφατη γαμήλια τελετή της κόρης του Μίκαελ Σουμάχερ, Τζίνα, κλήθηκαν να τηρήσουν έναν αυστηρό κανόνα που σχετίζεται με την ιδιωτικότητα του θρυλικού οδηγού της Formula 1. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε ένα κτήμα στη Μαγιόρκα, και οι παρευρισκόμενοι έπρεπε να αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα στην ασφάλεια για να αποφευχθεί η λήψη φωτογραφιών του Σουμάχερ και η πιθανή διαρροή τους στα Μέσα.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι κατά την διάρκεια σκι τον Δεκέμβριο του 2013, όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Από τότε, παραμένει σε ένα προστατευμένο περιβάλλον με την οικογένειά του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γεγονός που έχει περιορίσει τις ενημερώσεις σχετικά με την υγεία του.

Σύμφωνα με το γερμανικό μέσο ενημέρωσης «BILD», είναι «πολύ πιθανό» ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 να ήταν παρών στην τελετή, αν και δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση. Μάλιστα, φήμες αναφέρουν ότι ο αδελφός του Σουμάχερ βρισκόταν επίσης εκεί. Αργότερα, στενοί φίλοι του θρύλου είχαν την ευκαιρία να τον πλησιάσουν και να μοιραστούν τις στιγμές με τα μέσα ενημέρωσης, όπως ο πρώην διευθυντής της ομάδας του στη Ferrari, Jean Todt, ο οποίος δήλωσε, «ο Μίκαελ είναι εδώ, οπότε δεν μου λείπει».

Πηγή: newsbomb.gr