Η φρικτή δολοφονία και κανιβαλισμός μιας 21χρονης από τον ράπερ Antron Singleton

Η φρικτή δολοφονία και κανιβαλισμός μιας 21χρονης από τον ράπερ Antron Singleton
Στις 7 Νοεμβρίου 2003, ο Antron Singleton καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δυνατότητα αναστολής. Είχε βρεθεί ένοχος για τη δολοφονία της 21χρονης συγκατοίκου του, Tynisha Ysais, και για την κατανάλωση τμημάτων του σώματός της. Το άψυχο σώμα της Ysais είχε ανακαλυφθεί σε ένα διαμέρισμα από έναν φίλο της, φέροντας σημάδια δαγκωμάτων στο πρόσωπο και στους πνεύμονες, ενώ μια σπασμένη λεπίδα μαχαιριού είχε βρεθεί στην ωμοπλάτη της.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης έγιναν ακόμη πιο ανησυχητικές όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Singleton, που χρησμοποιούσε το όνομα Big Lurch ως ράπερ, βρέθηκε γυμνός στο δρόμο, κοιτάζοντας τον ουρανό. Οι ιατρικές εξετάσεις αποκάλυψαν ότι είχε καταναλώσει ανθρώπινη σάρκα, και ο σύντροφος της Ysais δήλωσε ότι οι δύο τους είχαν χρησιμοποιήσει το ναρκωτικό PCP την προηγούμενη ημέρα από τη δολοφονία.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο Singleton υποστήριξε ότι ήταν αθώος λόγω ψυχικής διαταραχής, αλλά τελικά κρίθηκε ένοχος για φόνο και καταδικάστηκε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή. Αργότερα αποκάλυψε τους λόγους πίσω από την πράξη του, λέγοντας: «Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ο κόσμος επρόκειτο να τελειώσει. Έπρεπε να βρω τον διάβολο, να σκοτώσω τον διάβολο πριν τελειώσει ο κόσμος. Αυτή ήταν η τελευταία σκέψη που έκανα».

Πρόσθεσε ότι «δεν ήξερε» ότι κατανάλωνε ανθρώπινη σάρκα, και ότι η επόμενη μνήμη του ήταν ότι «ξύπνησε σε ένα δωμάτιο». Το PCP, το οποίο πήρε μαζί με την Tynisha, είναι ένα αναισθητικό που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές παραισθήσεις και να οδηγήσει σε ψυχωτική κατάσταση. Αυτές οι καταστάσεις εμποδίζουν τον χρήστη να διακρίνει τις πραγματικές καταστάσεις από τη φαντασία και μπορεί να τον κάνουν επικίνδυνο για τους άλλους, όπως συνέβη με τον Antron Singleton για την Tynisha Ysais.

Πηγή: newsbomb.gr