Η Ιστορία ενός Ανθρώπου που Επαναστατήθηκε από την Αμνησία και τη Σύγχρονη Ζωή

Η Ιστορία ενός Ανθρώπου που Επαναστατήθηκε από την Αμνησία και τη Σύγχρονη Ζωή
Ένας άνδρας βρίσκεται στη «Ζώνη του Λυκόφωτος», έπειτα από το τροχαίο που υπέστη το 2019, το οποίο του στέρησε τις μνήμες των 39 ετών της ζωής του, επαναφέροντάς τον στο 1980. Ο 63χρονος τότε, Λουτσιάνο Ντ’Αντάμο, ξύπνησε από το κώμα και πίστευε ότι ήταν 24 ετών, προκαλώντας του σύγχυση καθώς αντιμετώπιζε την τεχνολογία του σήμερα και έναν γιο, μεγαλύτερο από τον ίδιο.

Αμέσως μετά την αφύπνισή του, ζήτησε να τηλεφωνήσει στη μητέρα του, αγνοώντας ότι εκείνη είχε πεθάνει. Είχε επίσης την ενόχληση να αντικρίσει τον εαυτό του στον καθρέφτη και συνειδητοποίησε με φρίκη ότι δεν αναγνώριζε τον γέρο που κοιτούσε πίσω από την αντανάκλαση. Ενώ είχε γεράσει, οι χαμένες μνήμες του στέρησαν την εμπειρία της γήρανσης και του ήταν πιο εύκολο να σχετίζεται με τα παιδιά παρά να προσαρμοστεί ως παππούς.

Η ανάρρωση του Λουτσιάνο ήταν χρονοβόρα και δύσκολη, εργαζόμενος με τους γιατρούς και την οικογένειά του για να ενσωματώσει ξανά το παρελθόν του. Πέντε χρόνια μετά, προσπαθεί να χτίσει νέες σχέσεις με τους αγαπημένους του, όπως η γυναίκα και τα εγγόνια του, και να αποδεχθεί τη νέα του πραγματικότητα. Ορισμένες αναμνήσεις έχουν αρχίσει να επιστρέφουν, όπως λεπτομέρειες από την πρώην ζωή του, περιλαμβάνοντας ένα σχέδιο ενός πελαργού και το όνομα του πρώτου εγγονού του.

Ο Λουτσιάνο δεν έχει λάβει αποζημίωση για το ατύχημα, καθώς ο οδηγός που τον χτύπησε τράπηκε σε φυγή και δεν έχει εντοπιστεί. Τώρα, στα 68 του, εργάζεται σε σχολείο και έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στη σύγχρονη κοινωνία και τεχνολογία, διαπιστώνοντας ότι οι προσδοκίες του από τη ζωή έχουν αλλάξει.

Πηγή: newsbomb.gr