Η Λάνα Ντελ Ρέι παντρεύεται τον Τζέρεμι Ντιφρίν σε ένα γάμο έκπληξη στη Λουιζιάνα

Η Λάνα Ντελ Ρέι παντρεύεται τον Τζέρεμι Ντιφρίν σε ένα γάμο έκπληξη στη Λουιζιάνα
Η Λάνα ντελ Ρέι παντρεύτηκε τον Τζέρεμι Ντιφρίν σε έναν γάμο έκπληξη μόλις ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της σχέσης τους. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους δίπλα στο νερό στην κοινότητα Des Allemandes της Λουιζιάνα, την περιοχή όπου ο Ντιφρίν διοργανώνει τις περιηγήσεις του με βάρκα. Σε νέες φωτογραφίες, η 39χρονη καλλιτέχνης φανήκε εντυπωσιακή με ένα λευκό νυφικό και τα μαλλιά της σε αλογοουρά, πλησιάζοντας τον αγαπημένο της κρατώντας μια ανθοδέσμη.

Η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο γρασίδι, με πολλά τραπέζια κάτω από λευκές σκηνές. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τα αδέλφια της Λάνα, Καρολάιν και Τσάρλι Χιλ. Ο γάμος είναι ο πρώτος για τη Λάνα και ο δεύτερος για τον σύζυγό της, με τον οποίο γνωρίστηκε το 2019.

Η σχέση του ζευγαριού αρχικά ανησυχούσε τους φίλους της Λάνα, οι οποίοι φοβούνταν μήπως ο Ντιφρίν δεν είναι ειλικρινής. Ωστόσο, η συμπεριφορά του τους καθησύχασε, καθώς αποδείχτηκε ότι της προσφέρει την υποστήριξη που χρειάζεται. Ο Τζέρεμι, χωρισμένος πατέρας τριών παιδιών, φαίνεται ότι είναι καλός πατέρας και σύντροφος.

Η πρώτη τους συνάντηση έγινε το 2019, όταν η Λάνα συμμετείχε στο Buku Music + Art Project στη Λουιζιάνα. Όταν επισκέφθηκε ξανά την περιοχή, οι δύο εξέφρασαν τα συναισθήματά τους και ξεκίνησαν τη σχέση τους. Οι κοινές εμφανίσεις τους άρχισαν τον Αύγουστο, προκαλώντας το ενδιαφέρον των μέσων.

Ο Ντιφρίν είναι γνωστός για τις περιηγήσεις του με αλιγάτορες, οι οποίες προσελκύουν και διασημότητες. Ο ίδιος έχει αναρτήσει πολλές φωτογραφίες με τη Λάνα στα social media, δείχνοντας τη χαρά τους να είναι μαζί. Αυτή η νέα αρχή στη ζωή της Λάνα αποτελεί μια ωραία αλλαγή από τις προηγούμενες σχέσεις της με διάσημους, κάνοντάς την να απολαμβάνει περισσότερο την προσωπική της ζωή.

Πηγή: newsbomb.gr