Η νέα επιχειρηματική κίνηση του Ντόναλντ Τραμπ με χρυσά ρολόγια και διαμάντια

Η νέα επιχειρηματική κίνηση του Ντόναλντ Τραμπ με χρυσά ρολόγια και διαμάντια
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει επενδύσει στην πώληση χρυσών ρολογιών με διαμάντια, μετά την επιτυχία των NFT και των Βίβλων. Οι θαυμαστές του μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση gettrumpwatches.com για να αποκτήσουν το χρυσό ρολόι “The Trump Victory Tourbillon”, το οποίο έχει τιμή 100.000 δολαρίων. Διατίθενται επίσης και πιο προσιτές επιλογές, όπως το ρολόι με την ένδειξη «fight fight fight», διαθέσιμο σε τρία χρώματα – Onyx Gold για 799 δολάρια και Red Silver και Silver Gold, προς 499 δολάρια το καθένα.

Τα ρολόγια είναι μοναδικά, ενσωματώνοντας το όνομα και την υπογραφή του Τραμπ, ενώ η φράση «παλέψτε, παλέψτε, παλέψτε» αναφέρεται σε ένα από τα συνθήματα του μετά από απόπειρα δολοφονίας του τον Ιούλιο. Σε προωθητικά βίντεο, ο Τραμπ εμφανίζεται να διαφημίζει τα ρολόγια του, τα οποία κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό – μόλις 147 κομμάτια. «Θα τα λατρέψετε. Θα ήταν ένα υπέροχο δώρο Χριστουγέννων», δήλωσε σε μια ανάρτηση στο Truth Social που σχετίζεται με τον ιστότοπο πωλήσεων. «Είναι γεμάτα διαμάντια. Λατρεύω τον χρυσό. Λατρεύω τα διαμάντια. Όλοι τα λατρεύουμε», πρόσθεσε σε ένα διαφημιστικό βίντεο.

Ο ιστότοπος αγοράς διευκρινίζει ότι τα ρολόγια δεν σχεδιάζονται, κατασκευάζονται, διανέμονται ή πωλούνται από τον Τραμπ ή οποιονδήποτε από τους οργανισμούς και τις θυγατρικές του. Υπογραμμίζει ότι τα προϊόντα δεν έχουν καμία πολιτική κατεύθυνση και δεν σχετίζονται με πολιτικές εκστρατείες. Ο Τραμπ έχει εμπλακεί σε διάφορες επιχειρηματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του για τον Λευκό Οίκο.

Πηγή: newsbomb.gr