Η συγκλονιστική τελευταία συνάντηση με τον Λίαμ Πέιν πριν τον τραγικό του θάνατο

Η συγκλονιστική τελευταία συνάντηση με τον Λίαμ Πέιν πριν τον τραγικό του θάνατο
Μια 28χρονη γυναίκα από την Ουάσιγκτον, η οποία έμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Λίαμ Πέιν πριν από τον τραγικό του θάνατο στο Μπουένος Άιρες, περιγράφει την παράξενη συνάντησή τους. Σύμφωνα με τη Ρεμπέκα, η οποία μίλησε ανώνυμα, ο πρώην τραγουδιστής των One Direction της είπε: «Ήμουν σε ένα boy band – γι’ αυτό είμαι τόσο διαλυμμένος». Η Ρεμπέκα ανέφερε ότι η συμπεριφορά του Πέιν και τα γεγονότα που ακολούθησαν την άφησαν σοκαρισμένη.

Η συνάντησή τους συνέβη στο φουαγιέ του ξενοδοχείου. Ο Πέιν δεν είχε κάνει check out, όπως αναμενόταν, και η Ρεμπέκα παρατήρησε ότι το προσωπικό του ξενοδοχείου ήταν ανήσυχο σχετικά με την κατάσταση του. Όταν η Ρεμπέκα μπήκε στο ξενοδοχείο, είδε τον Πέιν να περιμένει στο ασανσέρ, και ένιωσε ότι ήθελε να τον αναγνωρίσουν. «Ήταν τόσο ξεκάθαρο ότι ήθελε κάποιος να τον γνωρίσει, υπήρχε κάτι απελπισμένο πάνω του», είπε.

Καθώς το ασανσέρ έφτασε, ο Πέιν κάλεσε τους άλλους να μπουν μαζί του, αναφέροντας: «Είμαι ο Λίαμ! Ελάτε όλοι σας, μου αρέσει να έχω παρέα». Η Ρεμπέκα αποφάσισε να μην μπει και παρακολούθησε από μακριά. Στη συνέχεια, περιέγραψε τη συμπεριφορά του Πέιν όταν άρχισε να μιλάει στους άλλους επιβάτες για την Αμερική, κάνοντάς τους να νιώσουν άβολα με την κίνηση του να αρπάξει μια κοπέλα, υποδυόμενος ότι την πνίγει ελαφρώς.

Περίπου δέκα λεπτά αργότερα, ο Πέιν επέστρεψε στο λόμπι του ξενοδοχείου με ένα ανοιχτό laptop. Η Ρεμπέκα παρατήρησε ότι ο Πέιν είχε ανοιχτό το βοηθό για άτομα με προβλήματα όρασης, γεγονός που την οδήγησε να πιστέψει ότι προσπαθούσε να τραβήξει την προσοχή. Ξαφνικά, σε μια στιγμή έντονης αναστάτωσης, φώναξε βρισιές και έριξε τον υπολογιστή του στο πάτωμα. «Ολοι, ειδικά το προσωπικό, ήταν σοκαρισμένοι. Η συμπεριφορά του ήταν τόσο παράξενη», πρόσθεσε η Ρεμπέκα.

Αν και η Ρεμπέκα προσπάθησε να τον ρωτήσει αν είναι καλά, ο Πέιν της απάντησε με μούγκρισμα και επανέλαβε ότι είχε υπάρξει μέλος ενός boy band. Μετά από λίγο, παρέλαβε το laptop του και κατευθύνθηκε ξανά προς το ασανσέρ. Σε μια άλλη στιγμή, όταν ο Λίαμ μπήκε ξανά στο λόμπι, παρέσυρε και έπεσε με το πρόσωπο, προκαλώντας την παρέμβαση του προσωπικού. Η Ρεμπέκα δήλωσε ότι τράβηξε μια φωτογραφία εκείνης της στιγμής, που θεωρείται η «τελευταία φωτογραφία» του Λίαμ Πέιν.

Πηγή: newsbomb.gr