Ο Πρίγκιπας Χάρι Γιορτάζει τα 40 του Γενέθλια Χωρίς τη Μέγκαν

Ο Πρίγκιπας Χάρι Γιορτάζει τα 40 του Γενέθλια Χωρίς τη Μέγκαν
Ο πρίγκιπας Χάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως γιόρτασε τα 40α γενέθλιά του απολαμβάνοντας ένα βράδυ με φίλους, αντί να το περάσει με τη σύζυγό του, Μέγκαν. Όπως αναφέρει το The Guardian, ο δούκας του Σάσεξ αποφάσισε να πάει για πεζοπορία, παραλείποντας να αναφέρει τη Μέγκαν στο ευχαριστήριο μήνυμά του για τα γενέθλια. Αυτή η επιλογή έρχεται μετά από μια σειρά ανεξάρτητων δραστηριοτήτων του ζευγαριού, περιλαμβανόμενων των σόλο ταξιδιών του Χάρι στο Λονδίνο και το Λεσότο.

Κατά τις τελευταίες 15 ημέρες, ο Δούκας συμμετείχε σε δέκα σόλο υποχρεώσεις χωρίς να συνοδεύεται από τη σύζυγό του, καθώς ξεκίνησε έναν «ημι-βασιλικό» γύρο σε κράτη όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Λεσότο. Πηγές που συνδέονται με την οικογένεια Σάσεξ αναφέρουν ότι η Μέγκαν είχε οργανώσει αυτή την πεζοπορία για τον Χάρι και τους φίλους του.

Έχει επίσης δημοσιευθεί ότι η Μέγκαν απείχε από μια φιλανθρωπική εκδήλωση, όπου θα ήταν παρούσα με τον Χάρι, λόγω «αρρώστιας». Η τελευταία εμφάνισή της ήταν μία μέρα πριν από τα γενέθλια του Χάρι, και νωρίτερα φέτος, εθεάθη σπάνια στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο, με τον Χάρι να περνά χρόνο μόνος του σε ένα τοπικό καφέ.

Παρά τις φήμες, πέρυσι, υπήρξαν επιβεβαιώσεις ότι το ζευγάρι δεν έχει απομακρυνθεί. Πηγές από το περιβάλλον τους δήλωσαν ότι κάθε ζευγάρι έχει τις διαφωνίες του, αλλά αυτοί παραμένουν μαζί. Παράλληλα, αναφέρθηκε ότι η Μέγκαν έχει απογοητευτεί λόγω των νομικών ζητημάτων του Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο που αφορούν το δικαίωμα ασφάλειάς του.

Επιπλέον, υπάρχουν διαφορές στις προσεγγίσεις τους για την ανατροφή των παιδιών τους, Άρτσι και Λίλιμπετ. Ο Χάρι δεν επιθυμεί οι φωτογραφίες των παιδιών να δημοσιοποιούνται, ενώ η Μέγκαν προτιμά να τους επιτρέπει να συμμετέχουν σε τοπικές εκδηλώσεις, όπως αναφέρει πηγή στην The Sun.

Πηγή: newsbomb.gr